Ακόμα σκοράρει ο Γουόκερ, άνετα τους Κίνγκς οι Ρόκετς (vid)

Ακόμα σκοράρει ο Γουόκερ, άνετα τους Κίνγκς οι Ρόκετς (vid)

Ο Κέμπα Γουόκερ ήταν αδύνατο να περιοριστεί απέναντι στους Σίξερς, ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα του, με τους Χόρνετς να χάνουν στην παράταση με 122-119.

Μόνο ως μαγική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή σεζόν του Κέμπα Γουόκερ με τη φανέλα των Χόρνετς.

Ο 28χρονος γκαρντ διανύει σεζόν καριέρας και φρόντισε να χαρίσει μια εξαιρετική παράσταση στο κοινό της Φιλαδέλφεια και του ΝΒΑ γενικότερα, σκοράροντας 60 πόντους.

Με αυτή την εμφάνιση ο Γουόκερ έκανε ρεκόρ καριέρας στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ έθεσε και το ρεκόρ κορυφαίας εμφάνισης στην 30ετή ιστορία του franchise.

Ωστόσο παρά την απίστευτη εμφάνιση του Γουόκερ, οι Χόρνετς γνώρισαν την ήττα στην παράταση με το φοβερό buzzer-beater του Τζίμι Μπάτλερ, πετώντας ουσιαστικά «από το παράθυρο» την «παράσταση» του.

Άλλους 20 πόντους πέτυχε ο Τζέρεμι Λαμπ, ενώ ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν ο καλύτερος παίκτης των Σίξερς με 33 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ήταν θέμα χρόνο να πάρουν… εμπρός οι Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι μετά τη νίκη τους κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς με 132-112 πέρασαν για πρώτη φορά φέτος σε θετικό ρεκόρ.

Ο «συνήθης ύποπτος» Τζέιμς Χάρντεν πέτυχε συνολικά 34 πόντους, με τον Κλιντ Καπέλα να τον συμπληρώνει ιδανικά με 23 πόντους, 16 ριμπάουντ και 4 κοψίματα.

Εξαιρετικός και ο Κρις Πολ (24 πόντοι, 9 ασίστ) για τους Τεξανούς  που ανέβηκαν στο 8-7, ενώ οι Κινγκς που είχαν κορυφαίο τον Μπάντι Χιλντ (23 πόντοι) έπεσαν στο 8-8.

https://www.youtube.com/watch?v=nprxcLku3RY

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ