Ο Λίλαρντ οδηγεί το Πόρτλαντ, πάρτι «ψηλών» στο Ορλάντο (vid)

Ο Λίλαρντ οδηγεί το Πόρτλαντ, πάρτι «ψηλών» στο Ορλάντο (vid)

Με «πρώτο βιολί» τον Ντέμιεν Λίλαρντ οι Μπλέιζερς απέδρασαν από την Ουάσινγκτον με το «διπλό»

Στην πρώτη θέση της Δυτικής περιφέρειας βρίσκονται από τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς μετά την επικράτησή τους επί των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς με 119-109.

Ο Απόλυτος ηγέτης του «rip city», Ντέμιεν Λίλαρντ, πέτυχε 40 πόντους και ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του.

Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 25 πόντους, ενώ και ο Γιούσεφ Νούρκιτς έκανε σπουδαία εμφάνιση (13 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ).

Το πάλεψαν για τους πρωτευουσιάνους Τζον Γουόλ (24 πόντοι) και Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ (19 πόντοι).

Την κούρσα τους για να μπουν στα πλέι οφ συνεχίζουν οι Ορλάντο Μάτζικ, επικρατώντας αυτή τη φορά με 131-117 των Νιου Γιορκ Νικς.

Το δίδυμο «ψηλών» της ομάδας ήταν πραγματικά ασταμάτητο, καθώς Νίκολα Βούτσεβιτς και Άαρον Γκόρντον πέτυχαν συνολικά 59 πόντους.

Μάλιστα ο Μαυροβούνιος σέντερ έφτασε μια «ανάσα» από το triple-double (28 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ), ενώ και ο Τζόναθαν Άισακ προσέφερε βοήθειες από τον πάγκο (16 πόντοι).

Για τους Νικς ο Τιμ Χαρνταγουέι Τζούνιορ ξεχώρισε για ακόμα ένα παιχνίδι με 32 πόντους, ενώ ο Ένες Καντέρ ήταν καταπληκτικός (21 πόντοι, 19 ριμπάουντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ