Νέο «ρεσιτάλ» Γουόκερ με Βοστόνη, καθάρισαν οι παγκίτες για Πέισερς και Πέλικανς (vid)

Νέο «ρεσιτάλ» Γουόκερ με Βοστόνη, καθάρισαν οι παγκίτες για Πέισερς και Πέλικανς (vid)

Δύο μέρες μετά τη μυθική εμφάνιση του κόντρα στους Σίξερς, ο γκαρντ των Χόρνετς ήταν φοβερός και απέναντι στους Σέλτικς και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 117-112

Σπουδαία νίκη με 117-112 σε βάρος των Μπόστον Σέλτικς σημείωσαν οι Σάρλοτ Χόρνετς, με τον Κέμπα Γουόκερ να φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του σε αυτή την επικράτηση.

Ο σταρ της Σάρλοτ έδωσε συνέχεια στις εξωπραγματικές φετινές του εμφανίσεις, σκοράροντας 43 πόντους με αντίπαλο τον Καϊρί Ίρβινγκ, με τον Τζέρεμι Λαμπ και πάλι στο πλάι του.

Από τη Βοστόνη, ο Ίρβινγκ είχε 27 πόντους και 11 ασίστ, ενώ ο Μάρκους Σμαρτ πέτυχε 14 πόντους από το πάγκο.

https://www.youtube.com/watch?v=m8FVST0URMU

Συντριβή υπέστησαν στην Ιντιάνα οι Γιούτα Τζαζ με αντίπαλο τους Πέισερς, καθώς η ομάδα του Κουίν Σνάιντερ ηττήθηκε με 121-94 παρά την απουσία του Βίκτορ Ολαντίπο.

Η αναμέτρηση είχε μοναδικούς πρωταγωνιστές τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τον πλήρη έλεγχο και απλώς «χάιδευαν το γκάζι».

Αν και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Ιντιάνα φτάνοντας πολύ κοντά στο triple-double ερχόμενος από τον πάγκο (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ).

Ο Ρίκι Ρούμπιο ήταν ο μοναδικός διακριθέντας για τους Τζαζ με 28 πόντους και 6 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_JisGHL-MY

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο το σκορ… ξέφυγε πολύ, οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς πήραν τη νίκη απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς με 140-126.

Ο Άντονι Ντέιβις είχε 29 πόντους για τους Πέλικανς, ενώ ο «αναγεννημένος» Τζούλιους Ραντλ πέτυχε triple-double (21 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ).

Πρώτος σκόρερ των απογοητευτικών φέτος Σπερς ήταν ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 21, με τον Μπριν Φορμπς να συμπληρώνει άλλους 20 (5/6 τρίποντα).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ