Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Κλίπερς, νίκες για Πίστονς και Σίξερς (vid)

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Κλίπερς, νίκες για Πίστονς και Σίξερς (vid)

Οι παίκτες του Ντοκ Ρίβερς επέστρεψαν από το -15 και πήραν τη νίκη μέσα στην Ατλάντα με 127-119

Την 5η συνεχόμενη νίκη τους σημείωσαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς απέναντι στους Ατλάντα Χοκς, επικρατώντας δύσκολα με 127-119.

Η ομάδα του Λος Άντζελες αν και «κυνηγούσε» στο σκορ για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, κατάφερε τα τελευταία λεπτά να προσπεράσει και τελικά να πάρει τη νίκη.

Μόντρεζλ Χάρελ (25 πόντοι), Τομπάιας Χάρις (24 πόντοι) και Λου Γουίλιαμς (16 πόντοι, 11 ασίστ) ξεχώρισαν για τους Κλίπερς, ενώ ο καταπληκτικός ρούκι, Τρέι Γιανγκ, ήταν «μαγικός» με 25 πόντους και 17 ασίστ.

Αυτή η νίκη ανέβασε τους Κλίπερς στη δεύτερη θέση της Δυτικής περιφέρειας και το 11-5, ενώ οι Χοκς παρέμειναν προτελευταίοι στην Ανατολή με 3-14.

https://www.youtube.com/watch?v=ywQnc6derV0

Κανένα πρόβλημα απέναντι στους νεαρούς Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν αντιμετώπισαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς, παίρνοντας τη νίκη με 113-102.

Τα «πιστόνια» αν και βρέθηκαν ακόμη και στο +30 λίγο πριν το τέλος της 3ης περιόδου, έριξαν την απόδοση τους και επέτρεψαν στους Καβαλίερς να «μαζέψουν» την τελική διαφορά.

Το «δίδυμο» Ντράμοντ (23 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και Γκρίφιν (21 πόντοι, 12 ριμπάουντ) ήταν εξαιρετικό για ακόμη μια βραδιά, ενώ ο Κόλιν Σέξτον με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Κλίβελαντ.

Περισσότερο από όσο περίμεναν δυσκολεύτηκαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, ωστόσο τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 119-114.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με «φουλ τις μηχανές» και αιφνιδίασαν τους Σίξερς, ξεφεύγοντας με διψήφιο αριθμό πόντων.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν και τελικά να προσπεράσουν στο σκορ, εξασφαλίζοντας την 9η νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Τζοέλ Εμπίντ κυριάρχησε με 33 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ ο Μπεν Σίμονς έφτασε πολύ κοντά στο triple-double (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ).

Για τους Σανς ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν πολύ καλός πετυχαίνοντας 37 πόντους και μοιράζοντας 8 ασίστ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ