Αποφασισμένος να «δέσει» τον Γουόκερ είναι ο Μάικλ Τζόρνταν

Αποφασισμένος να «δέσει» τον Γουόκερ είναι ο Μάικλ Τζόρνταν

Ο ηγέτης των Χόρνετς, Κέμπα Γουόκερ, βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά ο Μάικλ Τζόρνταν είναι αποφασισμένος να τον κρατήσει στην Σάρλοτ παρά το έντονο ενδιαφέρον από τρεις επίδοξους μνηστήρες.

Ο Κέμπα Γουόκερ στα 28 του θεωρείται ένα από τα καλύτερα γκαρντ του ΝΒΑ στα 8 χρόνια παρουσίας του στη Λίγκα για λογαριασμό των Χόρνετς. Παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερος, αλλά φέτος στα πρώτα 16 ματς παίζει σαν να κατέβηκε από… άλλο πλανήτη και δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω.

Σκοράρει περισσότερο από ποτέ έχοντας 29.5 πόντους μ.ο, ενώ σουτάρει και με τα καλύτερα ποσοστά της καριέρας του εντός παιδιάς (46.5%). Παράλληλα παρουσιάζει άνοδο στα στατιστικά του και στους άλλους τομείς του παιχνιδιού αφού κατεβάζει 4.4 ριμπάουντ και μοιράζει 6.1 ασίστ ανά ματς, νούμερα τα οποία είναι επίσης τα υψηλότερα της καριέρας του.

Κοινώς είναι ο ηγέτης της ομάδας του Τζέιμς Μπορέγκο η οποία τρέχει ένα ρεκόρ 8-8 μέσα στη σεζόν. Το συμβόλαιο του Γουόκερ όμως λήγει το προσεχές καλοκαίρι και είναι ένας από τους μελλοντικούς free agent που θα απασχολήσουν πολλές ομάδες. Ήδη τα αμερικάνικα Μέσα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Λος άντζελες Λέικερς, Σαν Αντόνιο Σπερς και Φιλαδέλφια 76ερς για τον 28χρονο γκαρντ.

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια όμως, ο πρόεδρος των Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν, έχει διαφορετική άποψη. Ο θρυλικός Air Mike, έχει την πρόθεση να «δέσει» με νέο πολυετές συμβόλαιο τον Γουόκερ, αφού θεωρεί τον παίκτη ιδανικό ηγέτη στη προσπάθεια που γίνεται στις Σφήκες για ολική αναδόμηση, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πολύ βελτιωμένες και άκρως ανταγωνιστικές τις προσεχείς σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ