«Αφεντικό» κόντρα στον Ντέιβις ο Εμπίντ, ταπεινωτική ήττα των Σέλτικς (vids)

«Αφεντικό» κόντρα στον Ντέιβις ο Εμπίντ, ταπεινωτική ήττα των Σέλτικς (vids)

Φοβερή «τιτανομαχία» ανάμεσα στους δύο κορυφαίους «ψηλούς» του πρωταθλήματος και δύσκολη νίκη των Σίξερς επί των Πέλικανς με 121-120.

Φοβερή αναμέτρηση έλαβε χώρα στη Φιλαδέλφεια ανάμεσα στους Σϊξερς και τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς με 121-120.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπήρχε μεγάλη ανυπομονησία για την κόντρα του Τζοέλ Εμπίντ με τον Άντονι Ντέιβις, των δύο ποιοτικότερων σέντερ του ΝΒΑ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο παιχνίδι και διατηρούσαν τη διαφορά κοντά στους 10 πόντους μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου.

Στο τελευταίο 12λεπτο οι Πέλικανς μείωσαν στον πόντο και έφτασαν πολύ κοντά στη μεγάλη νίκη, ωστόσο οι Σίξερς ήταν οι τελικοί νικητές και έφτασαν τις 10 εντός έδρας νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Τζοέλ Εμπίντ με 31 πόντους και 19 ριμπάουντ ήταν καταλυτικός για τη Φιλαδέλφεια, ενώ ο Μπεν Σίμονς είχε 22 πόντους και 7 ασίστ.

Παρότι ο Άντονι Ντέιβις δεν ήταν καλός επιθετικά (μόλις 12 πόντοι), ο «brow» έκανε πραγματικά όλα τα άλλα έχοντας 16 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 5 κλεψίματα και 5 κοψίματα, με τους Τζρού Χόλιντεϊ και Ίτουαν Μουρ να σκοράρουν από 30 πόντους.

Ο «εφιάλτης» των Σέλτικς τη φετινή σεζόν συνεχίζεται, καθώς οι «Κέλτες» γνώρισαν την 9η φετινή τους ήττα, αυτή τη φορά από τους Νιού Γιόρκ Νικς με 117-109.

Οι μετριότατοι φέτος Νικς (5-14 μέχρι στιγμής) πήραν με χαρακτηριστική άνεση το «διπλό» στη Βοστόνη, με τον Τρέι Μπερκ (29 πόντοι, 11 ασίστ) να νικάει των Κάιρι Ίρβινγκ (22 πόντοι, 13 ασίστ) στην προσωπική τους μονομαχία.

Άλλους 21 πόντους συμπλήρωσε για τους Νεοϋορκέζους ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, ενώ ο Μάρκους Μόρις πέτυχε τον ίδιο αριθμό για τους «Κέλτες».

Λίγες μέρες μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στους Σέλτικς οι Σάρλοτ Χόρνετς επικράτησαν με 127-109 των Ιντιάνα Πέισερς.

Ο Κέμπα Γουόκερ μπορεί να μην σημείωσε κάποια νέα «εξωγήινη» εμφάνιση, ωστόσο με 16 πόντους και 11 ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα στην τελική επικράτηση της ομάδας του.

Από 20 πόντους πέτυχε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ενώ για τους Χόρνετς άλλους 21 πέτυχε ο Τζέρεμι Λαμπ.

https://www.youtube.com/watch?v=wQy36SwilTA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ