Τεόντοσιτς: «Επιστρέφω στην Ευρώπη»

Τεόντοσιτς: «Επιστρέφω στην Ευρώπη»

Την επιστροφή του στην Ευρώπη φαίνεται να εξετάζει σοβαρά ο Μίλος Τεόντοσιτς, μετά από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στους Κλίπερς.

Στην αποκάλυψη ότι θα επιστρέψει στην Ευρώπη ακόμη και μέσα αυτής της σεζόν προέβη ο Μίλος Τεόντοσιτς, σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο Σέρβος γκάρντ δεν υπολογίζεται από τον Ντοκ Ρίβερς στους Κλίπερς, παρόλο που έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει σε ευρωπαϊκή ομάδα.

«Ειλικρινά, είναι δύσκολο να το συνηθίσω. Είμαι απόλυτα υγιής, δεν έχω προβλήματα με τραυματισμό. Σε κάθε περίπτωση, δεν πιστεύω ότι θα μείνω εδώ τελικά. Ήρθα, είδα πώς είναι και φαίνεται και κατά κάποιο τρόπο απολαμβάνω όλο και περισσότερο την Ευρώπη. Σίγουρα θα επιστρέψω πίσω, είτε μέσα στην χρονιά είτε στο τέλος της» ανάφερε αρχικά στο Voice America o Τεόντοσιτς.

Πέρα από αυτό, ο έμπειρος γκαρντ μίλησε και για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, τονίζοντας ότι είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας, αν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τον υπολογίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ