Αντετοκούνμπο: «Λατρεύω να παίζω σε κρίσιμα παιχνίδια» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Λατρεύω να παίζω σε κρίσιμα παιχνίδια» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του τόνισε ότι παρότι λατρεύει να βρίσκεται στο παρκέ, ιδιαίτερα στα κρίσιμα παιχνίδια, μερικές φορές απολαμβάνει να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του από τον πάγκο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι μία πολύ δεμένοι ομάδα κι αυτό εκτός από τα αποτελέσματα αποδεικνύεται από τα όσα λέει ο σούπερ σταρ της ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής φόργουορντ όποτε μιλάει στις κάμερες αποθεώνει τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και τον προπονητή των «ελαφιών» Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο Γιάννης στις τελευταίες του δηλώσεις μετά την εύκολη επικράτηση της ομάδας του επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, νούμερο 2 στην δυτική περιφέρεια, με 143-100 μίλησε για το πως αισθάνεται όταν αποσύρεται στον πάγκο στα παιχνίδια που έχει ήδη κριθεί η νίκη. Πιο συγκεκριμένα ο Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Λατρεύω να αγωνίζομαι την τέταρτη περίοδο, ιδιαίτερα στα κρίσιμα, «κλειστά» παιχνίδια, αλλά υπάρχουν και μέρες που θέλω να ξεκουράζομαι. Ένιωσα όμορφα που είδα και άλλους συμπαίκτες μου σήμερα να παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Απολαμβάνω να εμψυχώνω τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο μερικές φορές».

Τα λόγια αυτά του ηγέτη των Μπακς δείχνουν το πνεύμα που επικρατεί στην ομάδα και είναι ένας από τους λόγους για την μέχρι τώρα ξέφρενη πορεία τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποδεικνύει συνεχώς ότι δεν είναι μόνο ένας εκπληκτικός αθλητής αλλά και ένα παιδί με ήθος και αξίες, που δεν… το παίζει βεντέτα, βάζοντας την ομάδα πάνω από όλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ