Νέα… ομάδα για χάρη του ΛεΜπρόν: «Lakland Clevers»!

Νέα… ομάδα για χάρη του ΛεΜπρόν: «Lakland Clevers»!

Αυτή τη φορά ο «King James» αποθεώθηκε από το κοινό των Καβς, με κάποιους να φοράνε ακόμη και μπλούζες με τα χρώματα και των δύο ομάδων!

Την πρώτη φορά που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε επιστρέψει στο Κλίβελαντ ως αντίπαλος (το 2010 ως παίκτης των Χιτ), είχε αποδοκιμαστεί έντονα από τους οπαδούς των Καβαλίερς. Τότε όμως είχε επιστρέψει ως… άτιτλος και λούζερ όπως των χαρακτήριζαν οι φίλαθλοι των Καβς.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/11) για την Ελλάδα ήταν η 2η φορά που ο «King James» γύριζε στο «σπίτι» του. Αυτή τη φορά ως παίκτης των Λέικερς, με τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά. Αποθέωση πριν, κατά τη διάρκεια (αρκετοί χειροκροτούσαν τα καλάθια του) και μετά το τέλος του ματς.

Κι ας τους πλήγωσε o ΛεΜπρόν με 32 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη επί της δικής του στο 109-105.

Εχοντας προσφέρει το απίστευτο στην πόλη, δηλαδή ένα πρωτάθλημα (το 2016) ο Τζέιμς επέστρεψε αυτή τη φορά ως πραγματικός βασιλιάς. Απόδειξη οι μπλούζες της φωτογραφίες που είναι μισές-μισές Κλίβελαντ και Λέικερς! Κάτι το οποίο κανείς δεν φανταζόταν ότι μπορούσε να είχε γίνει κάτι ανάλογο την πρώτη φορά που είχε γυρίσει ως Χιτ.

Τώρα γύρισε με τιμές… αρχηγού κράτους, με τα μάτριξα να παίζουν ειδικά βίντεο για εκείνον που τον ευχαριστούσαν για την προσφορά του και εκείνον να το χαίρεται με την καρδιά του και να ανταποδίδει ευχαριστώντας άπαντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ