«Λύγισαν» τους Πέισερς οι Σπερς, εντός έδρας νίκες για Θάντερ και Ράπτορς (vid)

«Λύγισαν» τους Πέισερς οι Σπερς, εντός έδρας νίκες για Θάντερ και Ράπτορς (vid)

Νίκη δια χειρός ΛεΜάρκους Όλντριτζ για τα «σπιρούνια»

Εκδίκηση για τη συντριβή νωρίτερα μέσα στη σεζόν πήραν οι Σαν Αντόνιο Σπέρς οι οποίοι επικράτησαν με 111-100 των Πέισερς μέσα στην Ιντιάνα.

Εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες των Βίκτορ Ολαντίπο και Μάιλς Τέρνερ, οι παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς πήραν τη νίκη χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα.

Αυτή ήταν η βραδιά του ΛεΜάρκους Όλντριτζ, καθώς ο «ψηλός» των Σπερς εκτός από ο γεγονός ότι πέτυχε 33 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ, προσπέρασε τον Κρις Μπος και έγινε ο πρώτος Τεξανός σκόρερ στην ιστορία της λίγκας.

Για τους Πέισερς ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι καταπληκτικός, τελειώνοντας με 19 πόντους, 16 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=elffnVnE0Rs

Ακόμη μια συντριβή υπέστησαν τη φετινή σεζόν οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, με τους Τορόντο Ράπτορς να επικρατούν εύκολα με 125-107.

Οι Καναδοί με πρώτο σκόρερ τον Καουάι Λέοναρντ (27 πόντοι, 10 ριμπάουντ) έγιναν οι πρώτοι που σημειώνουν 16 νίκες στο τρέχον πρωτάθλημα και βρίσκονται στην πρώτη θέση της Ανατολικής περιφέρειας.

Αντίθετα το δίδυμο Μπιλ-Γουόλ για τους Γουίζαρντς ήταν αρκετά άστοχο (12-29 σουτ) και δεν κατάφεραν να αποφύγουν ακόμη μια βαριά ήττα.

https://www.youtube.com/watch?v=8oC3lfOnttQ

Την αντίσταση των Σικάγο Μπουλς κατάφεραν να κάμψουν οι Μαϊάμι Χιτ, φεύγοντας από «την πόλη του ανέμου» με 103-96.

Για την ομάδα της Φλόριντα ο Τζος Ρίτσαρντσον είχε 27 πόντους, ακριβώς όσους και ο Τζάστιν Χόλιντεϊ για τους Μπουλς.

Ο Ζακ Λαβίν είχε 24 πόντους και 9 ασίστ και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του, παρότι δεν κατάφερε να αποσοβήσει την ήττα για την ομάδα του.

Με αυτή τη νίκη οι Χιτ ανέβηκαν στο 7-11 και παρέμειναν κοντά στις θέσεις των πλεί οφ, ενώ το Σικάγο έπεσε ακόμη πιο κάτω στο 5-14.

https://www.youtube.com/watch?v=7ljrAoRDKvE

Αν και με ιδιαίτερα αγχωτικό τρόπο, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν των Σάρλοτ Χόρνετς με 109-104.

Παρότι η διαφορά των δύο ομάδων κυμαινόταν κοντά στους 10 πόντους για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι μείωσαν επικίνδυνα, φτάνοντας ακόμη και στον πόντο.

Ωστόσο, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών (4/4 στα τελευταία 11») και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Ο ηγέτης των Θάντερ τελείωσε με 30 πόντος, 12 ριπάουντ και 8 ασίστ και «άγγιξε» το triple-double, ενώ σημαντική βοήθεια προσέφερε και ο Ντένις Σρέντερ (23 πόντοι).

Για τους Χόρνετς ο Κέμπα Γουόκερ είχε 25 πόντους και 8 ασίστ, παίρνοντας βοήθειες στο σκοράρισμα από τον Τζέρεμι Λαμπ (18 πόντοι).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ