Ντουράντ: «Θα χρειαστεί να κάνουμε ακόμα πολλά για να αλλάξουμε την κατάσταση»

Ντουράντ: «Θα χρειαστεί να κάνουμε ακόμα πολλά για να αλλάξουμε την κατάσταση»

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο πρωταγωνιστής των Ουόριορς στην νίκη επί των Μπλέιζερς και σε δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι τόνισε ότι οι πρωταθλητές θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αλλάξουν την κατάσταση που βρίσκονται.

Οι Ουόριορς επικράτησαν εύκολα των Μπλέιζερς παίρνοντας την νίκη, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με τον Κέβιν Ντουράντ να είναι ο πρωταγωνιστής των «πολεμιστών» και μετά από το παιχνίδι σχολίασε το γεγονός ότι τίποτα δεν πρόκειται να χαριστεί στους πρωταθλητές και θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αλλάξουν την κατάσταση που βρίσκονται.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του «KD»:

«Δεν πιστεύω ότι έχει κάτι τελειώσει, πριν τελειώσει. Στο ΝΒΑ δεν πιστεύω σε παραμύθια ή στους συναισθηματισμούς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα αν πάμε εκεί έξω και βγάλουμε όλη την θέληση μας, όπως κάναμε και σήμερα. Και δεν θα γίνει έτσι απλά για εμάς.

Πρέπει να παίζουμε με το ίδιο πάθος και ενέργεια όπως σήμερα. Ποτέ δεν πιστεύω ότι απλά κάτι θα γίνει. Θα κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι τελικά. Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε. Νομίζω ότι το κάναμε στα 5 τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν βγήκε.

Νομίζω σήμερα βγάλαμε ένα καλό παιχνίδι και αυτό θα χρειαστεί να κάνουμε και στην συνέχεια. Δεν θα γίνει έτσι απλά για εμάς. Πρέπει εμείς να το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ