Πρώτη νίκη για Σέλτικς, Λέικερς και Κινγκς! (vids)

Πρώτη νίκη για Σέλτικς, Λέικερς και Κινγκς! (vids)

Oι Λέικερς κέρδισαν τους Φοίνιξ Σάνς, οι Σέλτικς πέρασαν από τη Φιλαδέλφια και οι Σακραμέντο Κίνγκς επικράτησαν εκτός έδρας των Μάβερικς Λος Άντζελες Λέικερς-Φοίνιξ Σανς 132-130 Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολύ υψηλό σκορ οι Λος Άντζελες Λέικερς πήραν την νίκη με 132-130 κόντρα στους Σανς. Ο Λόνζο Μπολ μετά την κακή εμφάνιση στο πρώτο […]

Oι Λέικερς κέρδισαν τους Φοίνιξ Σάνς, οι Σέλτικς πέρασαν από τη Φιλαδέλφια και οι Σακραμέντο Κίνγκς επικράτησαν εκτός έδρας των Μάβερικς

Λος Άντζελες Λέικερς-Φοίνιξ Σανς 132-130

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολύ υψηλό σκορ οι Λος Άντζελες Λέικερς πήραν την νίκη με 132-130 κόντρα στους Σανς. Ο Λόνζο Μπολ μετά την κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς της σεζόν, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και οδήγησε τους «Λιμνάνθρωπους» στη νίκη.

Ο νεαρός ρούκι έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα του Λος Άντζελες και τέλειωσε το παιχνίδι με 29 πόντους , 9 ασίστ και 11 ριμπάουντ σε 37 λεπτά συμμετοχής. Από κοντά και ο Ίνγκραμ με 25 πόντους, ενώ γεμάτη εμφάνιση έκανε και ο Λόπεθ με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ.

Για τους Σανς μεγάλη εμφάνιση εκανε ο Μπλέντσοου με 28 πόντους, ενώ και ο Μπούκερ ήταν πολύ καλός με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Φιλαδέλφια Σίξερς-Μπόστον Σέλτικς 92-102

Οι Μπόστον Σέλτικς, μετά το σοκ του τραυματισμού του Χέιγουορντ, επικράτησαν των 76ers στη Φιλαδέλφεια με 102-92, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη.

Η ομάδα της Βοστώνης κυνηγούσε στο σκόρ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλα στη τέταρτη περίοδο ο Κάιρι Ίρβινγκ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με τη βοήθεια του Χόρφορντ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του

Ο Ίρβινγκ τελείωσε με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Χόρφορντ είχε 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους Σίξερς που που έχουν 2 ήττες σε ισάριθμα ματς, ξεχώρισαν οι Ρέντιγκ και Μπέιλες που είχαν 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

 

 

Ντάλας Μάβερικς-Σακραμέντο Κίνγκς 88-93

Την πρώτη τους νίκη πήραν οι Σακραμέντο Κίνγκς του Κώστα Κουφού, κερδίζοντας με 88-93 τους Μάβερικς στο Ντάλας με τον Έλληνα σέντερ να αγωνίζεται 21 λεπτά και να σημειώνει 3 πόντους, ενώ πήρε πέντε ριμπάουντ και είχε ένα κόψιμο και ένα κλέψιμο.

Για του Κίνγκς που δεν αγωνίστηκε καθόλου ο έτερος Έλληνας, Γιώργος Παπαγιάννης, Πρώτος σκόρερ ήταν ο Χιλ με 21 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μπέιρνς με 24 πόντους,  ενώ στους 10 πόντους (9 ριμπάουντ) έμεινε Ντιρκ Νοβίτσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ