«Διπλό» στο Σακραμέντο οι Τζαζ, απρόσμενη ήττα των Γκρίζλις από τους Νικς (vid)

«Διπλό» στο Σακραμέντο οι Τζαζ, απρόσμενη ήττα των Γκρίζλις από τους Νικς (vid)

Επιβλητικοί κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς οι Γιούτα Τζαζ

Μεγάλη νίκη στην έδρα των ανεβασμένων φέτος Σακραμέντο Κινγκς πέτυχαν οι Γιούτα Τζαζ επικρατώντας με 133-112, παρά την απουσία του Ντόναβαν Μίτσελ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού για το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, παίζοντας όσο χρειαζόταν για να διατηρήσουν μια διαφορά κοντά στους 10 πόντους.

Τελικά στην τελευταία περίοδο η διαφορά άνοιξε ακόμη και στους 28 πόντους, με τους Κινγκς να μαζεύουν λίγο την κατάσταση πριν τη λήξη.

Ο Ρίκι Ρούμπιο με 27 πόντους ήταν το «πρώτο βιολί» των «μορμόνων» στον δρόμο προς τη νίκη, με τον Ρούντι Γκομπέρ να τον συμπληρώνει (18 πόντοι, 15 ριμπάουντ).

20 πόντους είχε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ενώ άλλους 18 πρόσθεσε ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ.

https://www.youtube.com/watch?v=VxykMhVk77s

Ήττα… εκτός προγράμματος έκαναν οι Μέμφις Γκρίζλις απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς, καθώς οι Νεοϋορκέζοι επικράτησαν με 103-98.

Αν και μέχρι τα μέσα της 3ης περιόδου οι «αρκούδες» βρίσκονταν σταθερά μπροστά στο σκορ, οι Νικς κατάφεραν να προσπεράσουν και να κρατήσουν μια διαφορά περίπου 5 πόντων.

Μια μικρή αντεπίθεση έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο λίγο αργότερα η ομάδα της Νέας Υόρκης πέρασε ξανά μπροστά και πήρε εν τέλει τη νίκη.

Ο Ένες Κάντερ ήταν πραγματικά απόλυτος κυρίαρχος στη ρακέτα, τελειώνοντας το παιχνίδι με 21 πόντους και 26 ριμπάουντ.

Σημαντική βοήθεια προσέφερε και ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, ενώ για τους ηττημένους Μάικ Κόνλεϊ (23 πόντοι, 11 ασίστ), Μαρκ Γκασόλ (27 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 κοψίματα) και Τζάρεν Τζάξον Τζούνιορ (16 πόντοι, 7 κοψίματα) έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποτρέψουν την ήττα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ