«Σαρωτικοί» οι Μπλέιζερς, δύσκολα οι Ουίζαρντς! (vids)

«Σαρωτικοί» οι Μπλέιζερς, δύσκολα οι Ουίζαρντς! (vids)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΜακΚόλουμ, οι Μπλέιζερς κέρδισαν τους Ιντιάνα Πέισερς με 114-96 κάνοντας το 2/2 για φέτος, ενώ οι Ουίζαρντς επικράτησαν δύσκολα των Νιτρόιτ Πίστονς με 115-111. Ιντιάνα Πέισερς-Πόρτλαντ Μπλέιζερς 96-114 Το Πόρτλαντ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στο ΝΒΑ, αφού μετά την άνετη νίκη της πρεμιέρας επί των Σανς, επικράτησε εύκολα και στην […]

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΜακΚόλουμ, οι Μπλέιζερς κέρδισαν τους Ιντιάνα Πέισερς με 114-96 κάνοντας το 2/2 για φέτος, ενώ οι Ουίζαρντς επικράτησαν δύσκολα των Νιτρόιτ Πίστονς με 115-111.

Ιντιάνα Πέισερς-Πόρτλαντ Μπλέιζερς 96-114

Το Πόρτλαντ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στο ΝΒΑ, αφού μετά την άνετη νίκη της πρεμιέρας επί των Σανς, επικράτησε εύκολα και στην Ιντιάνα κόντρα στους Πέισερς με 114-96.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι Μπλέιζερς είχαν καθαρίσει το ματς από την τρίτη περίοδο (91-73) , κάνοντας μετά απλά καλή διαχείριση.

Μεγάλο παιχνίδι έκανε ΜακΚόλουμ με 28 πόντους, ενώ ο Λίλαρντ πρόσθεσε 18. Για τους Πέισερς οι Λιφ και Ολαντίπο είχαν από 17 πόντους.


Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Ντιτρόιτ Πίστονς 115-111

Το Ντιτρόιτ έβαλε πολύ δύσκολα στην Ουάσινγκτον στο μεταξύ τους ματς, όμως οι Ουίζαρντς εν τέλει πανηγύρισαν τη νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πόρτερ Τζούνιορ.

Ο Πόρτερ ήταν εντυπωσιακός έχοντας 28 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ Ουόλ και Μπιλ πέτυχαν 26 και 25 πόντους αντίστοιχα.

Για τους Πίστονς ο Τζάκσον ξεχώρισε με 21 πόντους, ενώ ο Ντράμοντ είχε 9 πόντους και κατέβασε και 12 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ