Μπακς – Μπουλς 116-113

Μπακς – Μπουλς 116-113

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μαγικός απέναντι στους Μπουλς, όμως ο Κρις Μίντλετον έκλεψε τη δόξα από τον Έλληνα σούπερ σταρ και με τρίποντο δευτερόλεπτα πριν το τέλος έδωσε τη νίκη στους Μπακς με 116-113.

Ματσάρα διεξήχθη τα ξημερώματα στο Μιλγουόκι με τους Μπακς να επικρατούν με 116-113 των Μπουλς και να πετυχαίνουν την 11η νίκη τους σε 13 παιχνίδια. Τα ελάφια δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι όμως στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αντετοκούνμπο και όντας ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης οδήγησε τους Μπακς στη νίκη. Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν εξαιρετικός, όμως ο Κρις Μίντλετον του έκλεψε λίγη από τη δόξα στα τελευταία δεύτερα του ματς, καθώς με τρίποντο από την κορυφή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την κορυφαία του φετινή εμφάνιση και έκανε τα πάντα για τους Μπακς. Συγκεκριμένα ο Greek Freak τελείωσε τον αγώνα με 36 πόντους (ρεκόρ για φέτος) με 14/18 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 8/12 βολές, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο. Εξαιρετικός ήταν και ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 24 πόντους με 6/6 τρίποντα, με τον Μίντλετον να προσθέτει 17 πόντους και κυρίως το νικητήριο τρίποντο στο τέλος.

Για τους Μπουλς, ο Ζακ ΛαΒίν και ο Τζαμπάρι Πάρκερ είχαν από 24 πόντους, ο Ράιαν Αρκιντιάκονο 22 πόντους και ο Ρόμπιν Λόπεζ 17 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=adcQAiE8Q1g

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ