«Αρχοντική» εμφάνιση του Γουέστμπρουκ και νίκη των Θάντερ, «καυτός» Λίλαρντ για τους Μπλέιζερς (vid)

«Αρχοντική» εμφάνιση του Γουέστμπρουκ και νίκη των Θάντερ, «καυτός» Λίλαρντ για τους Μπλέιζερς (vid)

Ακόμη ένα triple-double από τον άσο της Οκλαχόμα και νίκη επί των Καβαλίερς

Νίκη με 100-83 με δυσκολότερο τρόπο από ότι δείχνει το τελικό σκορ πήραν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Στο πρώτο μισό οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, ωστόσο πριν το ημίχρονο η Οκλαχόμα είχε ισορροπήσει το σκορ.

Με την επανέναρξη οι Θάντερ ξεκίνησαν να ανοίγουν το σκορ και έφτασαν ακόμη και τους 20 πόντους διαφορά. Αν και οι Καβαλίερς προσπάθησαν να κάνουν μια αντεπίθεση οι προσπάθειά τους ήταν ανεπιτυχής γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 100-83.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση, τελειώνοντας το παιχνίδι με 23 πόντους, 19 ριμπάουντ και 15 ασίστ. Για τους νικητές άλλους 21 πόντους πρόσθεσε ο Τζέραμι Γκραντ, ενώ 18 είχε ο Πολ Τζορτζ.

Για τους ηττημένους ο Τζόρνταν Κλάρξον πέτυχε 25 πόντους, με τον ρούκι, Κόλιν Σέξτον, να τελειώνει με double-double (21 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Με αρκετή δυσκολία ήρθε η νίκη για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ (115-112).

Στο Όρεγκον οι Μάτζικ ξάφνιασαν τους γηπεδούχους παίρνοντας προβάδισμα περίπου 10 πόντων στις αρχές της τρίτης περιόδου. Ωστόσο οι Μπλέιζερς αντέδρασαν και πριν ολοκληρωθεί ο χρόνος τους προτελευταίου 12λεπτου είχαν πάρει ξανά θέση οδηγού, έχοντας μάλιστα διαφορά 10 πόντων.

Οι Μάτζικ μείωσαν ξανά και στα τελευταία δευτερόλεπτα μπορούσαν να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, όμως η Τέρενς Ρος αστόχησε 2 φορές σε σουτ τριών πόντων, με τους Μπλέιζερς να κατακτούν τελικά τη νίκη.

O Ντέμιεν Λίλαρντ είχε πάρει πραγματικά φωτιά πίσω από τα 7,25 ευστοχώντας σε 10 τρίποντα από 15 προσπάθειες (66,7%) τελειώνοντας το παιχνίδι με 41 πόντους.

Ακόμη ένα πολύ καλό παιχνίδι είχε για το Ορλάντο ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 20 πόντους, 8 ρίμπαουντ και 7 ασίστ.

Στην κορυφή της Δυτικής περιφέρειας παραμένουν οι Λος Άντζελες Κλιπερς, καθώς επικράτησαν με 115-99 των Φοίνιξ Σανς και επέκτειναν το νικηφόρο σερί τους.

Απέναντι στους αδύναμους Σανς οι Κλίπερς δεν χρειάστηκε να ανεβάσουν πολύ την απόδοσή τους για να φτάσουν στην τελική νίκη.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι είχε 28, με τον Λου Γουίλιαμς να συμπληρώνει άλλους 20 από τον πάγκο.

Για τους Σανς 23 πόντους είχε ο Ντέβιν Μπούκερ, ενώ ο Έλιε Οκόμπο τελείωσε με 19.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ