Πόποβιτς: «Δεν υπάρχει μπάσκετ πλέον, δεν υπάρχει ομορφιά»

Πόποβιτς: «Δεν υπάρχει μπάσκετ πλέον, δεν υπάρχει ομορφιά»

Την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει μπάσκετ λόγω των πολλών τρίποντων που επιχειρεί κάθε ομάδα εξέφρασε ο Γκρεγκ Πόποβιτς.

Την δυσαρέσκεια του για τα σουτ τριών πόντων που επιχειρεί κάθε ομάδα εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Γκρεγκ Πόποβοτις τονίζοντας σε δηλώσεις που παραχώρησε ότι νιώθει απογοητευμένος για το πως το τρίποντο επιδρά στο μπάσκετ.

Πιο αναλυτικά, ο προπονητής των Σπερς υποστήριξε: «Το παιχνίδι της ρακέτας έχει τελειώσει. Πρέπει να έχεις παίκτες που μπορούν να μπουν μέσα, πρέπει να έχεις παίκτες που μπορούν να αλλάξουν, πρέπει να έχει μεγαλόσωμους παίκτες που να μπορούν να τα βάλουν με τους κοντούς και κυρίως πρέπει να έχεις παίκτες που να μπορούν να σουτάρουν.

Στις μέρες μας υπάρχει μεγάλη προσοχή στο τρίποντο. Τώρα κοιτάς το χαρτί της στατιστικής μετά το παιχνίδι και το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι τα τρίποντα. Αν βάλεις τρίποντα και οι άλλοι δεν βάλουν, κέρδισες. Δεν κοιτάς τα ριμπάουντ ή τα λάθη ή σε πόσους αιφνιδιασμούς η άμυνα σου είχε ανάμιξη. Κανείς δεν νοιάζεται. Τόση επίδραση έχει το τρίποντο και αυτό είναι κάτι που έχει αποδειχθεί από το πως παίζουν οι ομάδες.

Το σιχαίνομαι, πάντα το έκανα. Σιχαίνομαι το τρίποντο για πάνω από 20 χρόνια. Γι’ αυτό αστειεύομαι όλη την ώρα, αν θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή, ας βάλουμε και τετράποντο. Γιατί αν όλοι αγαπούν το τρίποντο, θα τους αρέσουν και τα τετράποντα. Οι άνθρωποι θα ξεσηκώνονται και με τα πεντάποντα. Θα είναι τέλεια. Δεν υπάρχει μπάσκετ πλέον, δεν υπάρχει ομορφιά σε αυτό. Είναι βαρετό. Αλλά είναι αυτό που είναι και πρέπει να προσαρμοστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ