Ύμνοι Σακίλ για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο νέος σούπερμαν» (vid)

Ύμνοι Σακίλ για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο νέος σούπερμαν» (vid)

Ξετρελαμένος φαίνεται πως είναι ο θρυλικός Σακίλ Ο’ Νηλ, με τα φετινά καμώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δίνοντας του το παρατσούκλι… σούπερμαν.

Ο Σακίλ Ο’ Νηλ στα χρόνια όπου… δυνάστευε το ΝΒΑ (90ς-00ς), ήταν πραγματικό φαινόμενο και σταθερά ένας από τους καλύτερους παίκτες της Λίγκας. Όχι άδικα λοιπόν, κέρδισε αρκετά παρατσούκλια λόγω των ιδιαίτερων ικανοτήτων και των εξαιρετικών του επιδόσεων του.

Ένα από αυτά, αποφάσισε να το… χαρίσει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Shaq, μιλώντας στην εκπομπή «Stephen A Show», έδειξε άφωνος με τα πεπραγμένα του Greek Freak φέτος με τους Μπακς, δίνοντας του το προσωνύμιο σούπερμαν:

«Ξέχνα τους Σέλτικς. Ο Greek Freak είναι ο MVP τώρα. Δεν έχω δώσει ποτέ το παρατσούκλι μου σε κάποιον άλλο στο παρελθόν, αλλά το δίνω τώρα. Είναι ο νέος Superman. Ούτε εγώ έβαζα τρίποντα, αλλά κυριαρχεί.
Αυτό είναι που μου αρέσει. Κυριαρχεί στη ρακέτα, πάει προς το καλάθι και καρφώνει, δεν κάνει τίποτα περίεργα. Έκανε κάτι τις προάλλες κι είπα «Αυτό το παιδί το κατέχει το άθλημα». Και ξέρεις τι; Δε θέλω οι ψηλοί να σουτάρουν τρίποντα. Καθίστε στη ρακέτα και κυριαρχήστε όπως αυτό το παιδί».

Και πώς να μην τα λέει αυτά άλλωστε αφού ο Γιάννης έχει μπει για τα καλά στην κουβέντα για τον MVP της regular season, έχοντας εξαιρετικούς μέσους όρους ανά ματς (27.3 πόντους, 12.9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1.5 κλέψιμο και 1.4 μπλοκ).

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1068251244135948289

https://youtu.be/6SXM1XqfMis

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ