Επιστροφή στις νίκες για τους Λέικερς (video)

Επιστροφή στις νίκες για τους Λέικερς (video)

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα του Λος Άντζελες επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα

Λίγες μέρες μετά την ήττα στο φινάλε από τους Ορλάντο Μάτζικ και τη συντριβή από τους Ντένβερ Νάγκετς, οι Λος Άντζελες Λέικερς «γεύτηκαν» ξανά τη χαρά της νίκης επικρατώντας με 104-96 των Ιντιάνα Πέισερς στο Staples Center.

Προκειμένου να έρθει αυτή η νίκη ο ΛεΜπρον Τζέιμς χρειάστηκε να χαρίσει ακόμη μια χορταστική «παράσταση», σκοράροντας συνολικά 38 πόντους, ενώ μάζεψε 9 ριμπαόυντ και μοίρασε 7 ασίστ.

Όσο ονειρική ήταν η πρώτη περίοδος των Λέικερς (38-15), άλλο τόσο καταστροφική αποδείχθηκε η δεύτερη (35-18) με τους Πέισερς να παραμένουν σε κοντινή απόσταση και να προσπερνούν μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ωστόσο, πριν οι Λέικερς υποστούν ένα μεγάλο «κάζο», ο ΛεΜπρόν φρόντισε να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και να τη διατηρεί σε ρόλο οδηγού μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Εκτός από τον «βασιλιά» μεγάλη συνεισφορά στη νίκη είχε και ο Τζεβέλ ΜακΓκί με 6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 κοψίματα.

Για τους Πέισερς, ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν εξαιρετικός τελειώνοντας με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια βελτίωσή του από την περσινή σεζόν.

Αυτή η νίκη διατήρησε τους Λέικερς στην 7η θέση της Δυτικής περιφέρειας (12-9), ενώ οι Πέισερς παρέμειναν στην 4η θέση της Ανατολής (13-9).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ