Νέα συντριβή των Σπερς, εύκολα οι Σίξερς (vid)

Νέα συντριβή των Σπερς, εύκολα οι Σίξερς (vid)

Βαριά ήττα των σπιρουνιών στο ντέρμπι του Τέξας

Λίγες μέρες μετά τη συντριβή από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, μια νέα βαριά ήττα ήρθε για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, αυτή τη φορά από τους Χιούστον Ρόκετς με 136-105.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι Σπερς βρέθηκαν μόλις μια φορά μπροστά στο σκορ, οι Ρόκετς έφτασαν εύκολα στη νίκη βάζοντας τέλος στο σερί των 4 ηττών τους.

Μόλις από τις αρχές της 3ης περιόδου η διαφορά του σκορ άνοιξε πάνω από 20 πόντους και έκτοτε δεν έπεσε ποτέ κάτω από αυτούς, ενώ έφτασε ακόμη και τους 38.

Ο Κλιντ Καπελά σημείωσε double-double (27 πόντοι, 12 ριμπάουντ), με τους Κρις Πολ (14 πόντοι, 10 ασίστ) και Τζέιμς Χάρντεν (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 10 ασίστ) να συνεισφέρουν τα μέγιστα σε ελάχιστο χρόνο (λιγότερο από 30 λεπτά).

20 πόντους σημείωσε ο ΛεΜάρκους Όλντριτζ για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, ενώ 18 είχε ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν

https://www.youtube.com/watch?v=I_dUIuGOnDs

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν απέναντι στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, επικρατώντας εύκολα με 123-98.

Αν και μέχρι το ημίχρονο οι Γουίζαρντς πάλευαν «με νύχια και με δόντια» να παραμείνουν κοντά στο σκορ, οι Σίξερς ξέφυγαν στο δεύτερο μισό.

Τζοέλ Εμπίντ (16 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και Μπεν Σίμονς (13 πόντοι, 10 ασίστ) αν και αγωνίστηκαν ελάχιστα κατάφεραν να ξεχωρίσουν, ενώ για τους Γουίζαρντς διασώθηκε ο Μπιλ (19 πόντοι).

Αυτή ήταν η 12η νίκη σε 13 εντός έδρας αναμετρήσεις για τους Σϊξερς οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση της Ανατολικής περιφέρειας (16-8). Αντίθετα, οι Γουίζαρντς παρέμειναν πολύ χαμηλά με μόλις 8 νίκες.

https://www.youtube.com/watch?v=TbHi_VWaAuA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ