Ντόντσιτς: «Όταν τελειώσω από το ΝΒΑ μάλλον θα γυρίσω στη Ρεάλ»

Ντόντσιτς: «Όταν τελειώσω από το ΝΒΑ μάλλον θα γυρίσω στη Ρεάλ»

Ο Λούκα Ντόντσιτς καταθέτει την αγάπη του για τη Ρεάλ και αφήνει... ορθάνοιχτο το παράθυρο για επιστροφή του, κάποια στιγμή, στη βασίλισσα.

Μετά την Ευρώπη, ο Λούκα Ντόντσιτς «μαγεύει» και το ΝΒΑ από φέτος, με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς. Ο 18χρονος Σλοβένος, σε 20 ματς με τους Μαβς ως τώρα έχει 18,5 πόντους κατά μέσο όρο, 6,5 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ ανά ματς, με 38,2% στα τρίποντα.

Σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιόφωνο της Ισπανίας εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα που τον ανέδειξε, δηλαδή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα είπε ότι όταν ολοκληρώσει την καριέρα του στο ΝΒΑ τότε το πιθανότερο είναι επιστρέφοντας στην Ευρώπη να φορέσει και πάλι τη φανέλα της βασίλισσας.

«Πάντα λέω πως μου λείπουν οι άνθρωποι στην Ρεάλ, επειδή έτσι είναι. Όλοι οι παίκτες, οι φυσικοθεραπευτές, το σταφ, οι προπονητές. Ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Επομένως, όταν τελειώσω από το ΝΒΑ, μάλλον θα γυρίσω στη Ρεάλ», είπε χαρακτηριστικά ο Ντόντσιτς.

Θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν έχει εκφράσει ανάλογη επιθυμία, τονίζοντας πως θα ήθελε να φορέσει ξανά την φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης, όταν θα είναι 38-39 ετών και στη συνέχεια να δουλέψει με νεαρούς παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ