Λέικερς – Σπερς 121-113

Λέικερς – Σπερς 121-113

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνει όργια στην τέταρτη περίοδο (και όχι μόνο) οι Λέικερς νίκησαν δύσκολα τους Σπερς με 121-113 και σημείωσαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.

Οι Λέικερς έχουν ανεβάσει ρυθμούς στα τελευταία παιχνίδια με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις και να τους οδηγεί από νίκη σε νίκη. Τελευταίο «θύμα» του Βασιλιά ήταν οι Σπερς, με τους λιμνάνθρωπους να επικρατούν στο Λος Άντζελες με 121-113 και τον ΛεΜπρόν να σταματάει στους 42 πόντους.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς ήταν απλά απολαυστικός, ειδικά στην τέταρτη περίοδο όπου και όπου σημείωσε 20 πόντους (!) και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Συνολικά στο παιχνίδι ο Τζέιμς πέτυχε 42 πόντους με 12/17 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 9/13 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Δίπλα στον Βασιλιά βρέθηκε ο Κάιλ Κούζμα με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ να προσθέτει 12 πόντους και τους δύο να βοηθούν αρκετά προκειμένου να καμφθεί η αντίσταση των σπιρουνιών.

Όσον αφορά την ομάδα του Σαν Αντόνιο γνώρισε την 4η ήττα της στα 5 τελευταία ματς και δέχθηκαν πάνω από 100 πόντους για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι. Κορυφαίος για τους Σπερς ήταν ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που είχε 32 πόντους, ο Ρούντι Γκέι με 31 πόντους και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ, σε μια βραδιά που ανήκει ολοκληρωτικά στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους Λέικερς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ