Συνεχίζεται το ψάξιμο στην αγορά για τους Λέικερς

Συνεχίζεται το ψάξιμο στην αγορά για τους Λέικερς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς σύμφωνα με δημοσιεύματα κινούνται στην αγορά για υποψήφιους στόχους, για να δυναμώσουν την ομάδα τους με τους Γουόλ και Αρίζα να είναι τα τελευταία ονόματα που ακούστηκαν.

Οι Λέικερς τη φετινή σεζόν, την πρώτη του ΛεΜπρον Τζέιμς, έχουν ρεκόρ 15-9 και βρίσκονται στην 5η θέση, με τον Βασιλιά αρκετές φορές να φαίνεται να μην έχει το κατάλληλο supporting cast. Αυτή την ανορθογραφία προσπαθούν να διορθώσουν σταδιακά οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού των Λιμνανθρώπων, Ρομπ Πέλινκα και Μάτζικ Τζόνσον.

Η ομάδα του Λ.Α. βρίσκεται με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στην αγορά και βολιδοσκοπεί κάθε πιθανή περίπτωση. Τελευταία κινήθηκαν για τον Τζον Γουόλ των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς, που βρίσκεται υπό καθεστώς παραχώρησης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bullets Forever και τον ρεπόρτερ Κέβιν Μπρουμ, οι Λέικερς κινήθηκαν για την απόκτηση του 28χρονου γκαρντ, αλλά… έφαγαν πόρτα από τους Γουίζαρντς, μιας και η προοπτική της έλευσης του Λόνζο Μπολ στην ομάδα της πρωτεύουσας, κάθε άλλο παρά ελκυστική θεωρήθηκε. Όχι πως τους αδικούμε, μιας και είναι δύσκολο να παραχωρήσεις έναν παίκτη που έχει μέσους όρους 19 πόντους (43.3% εντός πεδιάς), 9.2 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ (Γουόλ) για έναν δευτεροετή με μέσους όρους 9.5 πόντων (36.9% εντός πεδιάς), 6.4 ασίστ και 6.4 ριμπάουντ.

Από την άλλη πιο εφικτή φαίνεται να είναι η απόκτηση του Τρέβορ Αριζα. To Bleacher Report, σύμφωνα με τον Νταν Φαβάλε, έχει δυνατά διαπραγματευτικά χαρτιά για να πείσει τους παραπαίοντες Φοίνιξ Σανς να παραχωρήσουν τον 33χρονο σμολ φόργουορντ. Και αυτά δεν είναι άλλα από τον Ραζόν Ρόντο και τον Σβι Μίχαλιουκ συν ένα pick δεύτερου γύρου από τα drafts του 2020. Οι Σανς έχουν το χειρότερο ρεκόρ της Λίγκας μέχρι σήμερα με 4 νίκες και 20 ήττες και είναι πολύ πιθανό να δεχτούν την ανταλλαγή χάνοντας έναν παίκτη που προσφέρει 10 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ, για έναν παίκτη (Ρόντο) που είναι πολύ πιο ηγετικός σαν προσωπικότητα, πιο δημιουργικός (6.5 ασίστ) και σουτάρει πολύ καλύτερα (45.5% έναντι 37.2%).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ