Ο Αντετοκούνμπο έριξε… πόρτα σε ΛεΜπρόν, Χάρντεν και Ντουράντ

Ο Αντετοκούνμπο έριξε… πόρτα σε ΛεΜπρόν, Χάρντεν και Ντουράντ

Το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της pre season ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρνήθηκε να γυμναστεί μαζί με τους κορυφαίους αστέρες του ΝΒΑ, δικαιολογώντας ωστόσο την απόφασή του.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε πριν την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ, ο πασίγνωστος trainer Κρις Μπίρκλεϊ διοργάνωσε ένα event όπου θα προπονούνταν μαζί οι μεγαλύτεροι αστέρες της Λίγκας. Οι ΛεΜπρον Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν και Καρμέλο Άντονι έδωσαν το παρών, όχι όμως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η πρόσκληση για τον Greek Freak ήταν ανοικτή, αλλά ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς αρνήθηκε να προπονηθεί μαζί με τους μεγαλύτερους σταρ του ΝΒΑ. Ο Αντετοκούνμπο όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του αυτή, αναλύοντας το σκεπτικό του, δήλωσε στην ιστοσελίδα The Athletic:

«Όχι, ευχαριστώ πολύ. Θέλω απλά να κάνω αυτό για το οποίο πληρώνομαι και να το φέρνω εις πέρας. Δεν μπορώ να προπονούμαι μαζί σου το καλοκαίρι και να παίζω εναντίον σου λίγους μήνες μετά. Είναι περίεργο. Δε νιώθω καλά να το κάνω αυτό. Σε άλλους αρέσει, τους φαίνεται ωραίο. Εμένα όχι. Εγώ δεν θέλω να το κάνω, άλλοι παίκτες το κάνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ