Ντουράντ για ΛεΜπρόν: «Τζόρνταν και Κόμπε οι καλύτεροι όλων»

Ντουράντ για ΛεΜπρόν: «Τζόρνταν και Κόμπε οι καλύτεροι όλων»

Ο Κέβιν Ντουράντ αναφέρθηκε στους παίκτες που απολαμβάνει να παρακολουθεί, ενώ τόνισε πως οι Τζόρνταν και Κόμπε είναι οι κορυφαίοι όλων των εποχών, προσπερνώντας τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για τους παίκτες που του άρεσε και του αρέσει να απολαμβάνει και αναφέρθηκε στους Στεφ Κάρι, Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπε Μπράιαντ. Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς δεν μιλάει καθόλου για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θεωρεί τους Air και Κόμπε τους δύο κορυφαίους όλων των εποχών προσπερνώντας και πάλι τον Βασιλιά.

«Έχω περάσει ατελείωτες ώρες παρακολουθώντας βίντεο. Οι αγαπημένοι μου παίκτες είναι ο Κόμπε Μπράιαντ, ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Κάιρι Ίρβινγκ. Ο τρόπος που κινούνται είναι εκπληκτικός», ανέφερε ο «KD» σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «The Athletic» και το δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια.

«Ο Κάιρι είναι νεότερος από μένα και ένας από τους καλύτερους μου φίλους, οπότε τον παρακολουθώ κι εκείνον. Βλέποντας τον Τζόρνταν και τον Κόμπε, όμως, πως γίνεται να μην καταλαβαίνει όλος ο κόσμος ότι πρόκειται για τους δύο καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ μπάσκετ;» τόνισε ο Ντουράντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ