Το super deal που στέλνει τον Ντέιβις στη Βοστόνη

Το super deal που στέλνει τον Ντέιβις στη Βοστόνη

Οι Μπόστον Σέλτικς είναι δεδομένο πως θέλουν να αποκτήσουν τον Άντονι Ντέιβις των Πέλικανς και ο GM των Κελτών, Ντάνι Έιντζ μπορεί να φτιάξει το κατάλληλο «πακέτο» για να κλείσει το deal.

Οι Μπόστον Σέλτικς είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα πρότζεκτ στο ΝΒΑ, με τον προπονητή Μπραντ Στίβενς και των GM της ομάδας, Ντάνι Έιντζ να το τρέχουν για αρκετά χρόνια. Πλέον οι Κέλτες έχουν μαζέψει πολύ ταλέντο και όλα δείχνουν πως απομένουν μερικές all star πινελιές για να απογειωθεί η ομάδα και να γίνει αδιαμφισβήτητος διεκδικητής του τίτλου.

Στο πλευρό των Ίρβινγκ, Τέιτουμ και Χόρφορντ λοιπόν, οι Σέλτικς θέλουν εδώ και αρκετό καιρό να προσθέσουν τον Άντονι Ντέιβις. Ο 25χρονος σέντερ των Νιου Όρλινς Πέλικανς θεωρείται το παρόν αλλά και το μέλλον του ΝΒΑ στη θέση «5», αφού διαθέτει απίστευτη πλαστικότητα για τα 208 εκατοστά και τα 114 κιλά του, ενώ κατεβάζει και την μπάλα σε ορισμένες περιπτώσεις. Η καριέρα του κινείται σε… ρυθμούς double double και φέτος σε σύνολο 25 αναμετρήσεων αγωνίζεται κατά μέσο όρο 36.8 λεπτά και προσφέρει 27.4 πόντους, 12.2 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ, 2.8 μπλοκ και 1.7 κλεψίματα ανά ματς.

Σύμφωνα με το Bleacher Report, οι Σέλτικς θα πρέπει να… προσπαθήσουν πολύ για να αποσπάσουν το ναι της ομάδας από τη Νέα Ορλεάνη. Μια ανταλλαγή που θα περιελάμβανε τον Γκόρντον Χέιγουορντ, τον Τζέιλεν Μπράουν και ένα draft pick πρώτου γύρου θα ήταν αρκετή για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση αυτή.

Στην περίπτωση αυτή η Βοστόνη θα αποδυναμώνονταν στις θέσεις 2-3, αλλά θα έφτιαχνε μια ασυναγώνιστη front line με απίστευτο ταλέντο (Ντέιβις), εμπειρία (Χόρφορντ), μούσκουλα (Μπέινς) και… αμυντικό φίλτρο (Μόρις).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ