Πέισερς – Μπακς 113-97

Πέισερς – Μπακς 113-97

Οι Μπακς δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα στην Ιντιάνα, οι Πέισερς περιόρισαν τη δράση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα ελάφια ηττήθηκαν σχετικά εύκολα με 113-97.

Οι Πέισερς ήταν απόλυτα διαβασμένοι απέναντι στους Μπακς, βρήκαν τον τρόπο να περιορίσουν τον μέτριο Γιάννη Αντετοκούνμπο και τουε σουτέρ γύρω του, καταφέρνοντας να πάρουν μία εύκολη νίκη με 113-97. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλά κλεισμένος από την προσαρμοσμένη άμυνα των Πέισερς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 12 πόντους (season low), ενώ οι Πέισερς παρέδωσαν σεμινάρια αμυντικής λειτουργίας με το Μιλγουόκι να έχει συνολικά 11 στα 43 τρίποντα.

Με τη νίκη αυτή οι Πέισερς έφτασαν στο 18-10 και βρίσκονται μια νίκη πίσω από τους αντιπάλους τους που έπεσαν στο 18-9. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιανγκ που πέτυχε 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τέρνερ με 23 και Μπογκντάνοβιτς με 16. Για τους ηττημένους ο Μπλέντσο είχε 26 και ο Λόπες 15, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ όπως αναφέραμε είχε 12 πόντους με μόλις 7 προσπάθειες εντός παιδιάς, μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 7 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=Cm1qL3oejLo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ