Ήττα για τους Μάβερικς από τους Σανς στο ντεμπούτο του Νοβίτζκι (vid)

Ήττα για τους Μάβερικς από τους Σανς στο ντεμπούτο του Νοβίτζκι (vid)

Την ήττα από τους Σανς γνώρισαν οι Μάβερικς, καθώς η ομάδα του Φοίνιξ επικράτησε με 99-89 του Ντάλας. Ντεμπούτο για Νοβίτζκι

Νίκη μετά από 10 συνεχόμενες ήττες σημείωσαν οι Σανς, καθώς η ομάδα του Φοίνιξ επικράτησε των Μάβερικς με 99-89 και σταμάτησαν το σερί των τριών συνεχόμενων νικών.

Το Φοίνιξ φάνηκε να ήθελε πιο πολύ το ματς από την αρχή κόντρα σε ένα Ντάλας που απογοήτευσε για ακόμα μία φορά σε εκτός έδρας αγώνα, αφού μακριά από την έδρα του έχει ρεκόρ 2-10. Ωστόσο, από αυτό το παιχνίδι βγήκε και κάτι θετικό, καθώς ο Ντιρκ Νοβίτζκι (2 πόντοι) να κάνει το φετινό του ντεμπούτο και να γράφει ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης με 21 σεζόν στην ίδια ομάδα.

Ο Τι Τζέι Γουόρεν με 30 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζαμάλ Κρόφορντ να προσθέτει 17 πόντουςμ ενώ ο πρόσθεσε 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Για τους Μάβερικς, ο Χάρισον Μπαρνς είχε 15 πόντους και ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν 14 πόντους και 15 ριμπάουντ, με τον Λούκα Ντόντσιτς να προσθέτει 13 πόντους με 6/12 σουτ, 0/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής.

https://www.youtube.com/watch?v=AgcQVdnNTb0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ