Βοηθός προπονητή στους Κινγκς η Μπουσέκ

Βοηθός προπονητή στους Κινγκς η Μπουσέκ

Νέα γυναικεία παρουσία θα «κοσμεί» τους πάγκους του ΝΒΑ, αφού η Τζένι Μπουσέκ προσλήφθηκε ως βοηθός προπονητή στους Σακραμέντο Κίνγκς. Η 43χρονη θα είναι η νέα προπονήτρια πλήρους απασχόλησης για την εξέλιξη των παικτών. Έτσι, η Μπούσεκ είναι η δεύτερη γυναίκα στο ΝΒΑ, μετά την Μπέκι Χάμον που βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο των Σαν Αντόνιο Σπερς. Αξίζει να […]

Νέα γυναικεία παρουσία θα «κοσμεί» τους πάγκους του ΝΒΑ, αφού η Τζένι Μπουσέκ προσλήφθηκε ως βοηθός προπονητή στους Σακραμέντο Κίνγκς.

Η 43χρονη θα είναι η νέα προπονήτρια πλήρους απασχόλησης για την εξέλιξη των παικτών. Έτσι, η Μπούσεκ είναι η δεύτερη γυναίκα στο ΝΒΑ, μετά την Μπέκι Χάμον που βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η προπονήτρια βρέθηκε στον παγκο των Κίνγκς στην νίκη επί των Μάβερικς στο Ντάλας δίπλα από τον τεχνικό των «βασιλιάδων» Ντέιβ Γιέργκερ.

«Νιώθω ότι έχω πολλά κοινά με τον Ντέιβ Γιέργκερ, καθώς και οι δύο ασχοληθήκαμε με την προπόνηση επαγγελματιών σε νεαρή ηλικία. Μείναμε κοντά και υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλο», δήλωσε η Μπουσέκ στο ESPN.

Η 43χρονη βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία των Σιατλ Στορμ του WNBA μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, και σε τρεις σεζόν με τους Στορμ είχε ρεκόρ 36-58.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ