Κινγκς – Γουόριορς 125-130

Κινγκς – Γουόριορς 125-130

Οι Γουόριορς επέστρεψαν από το -10 τρία λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης και εντέλει πήραν τη νίκημέσα στο Σακραμέντο επί των Κινγκς σε ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Οι Γουόριορς δυσκολεύτηκαν πολύ στο Σακραμέντο, άγγιξαν την ήττα όταν βρέθηκαν στο -10 τρία λεπτά πριν το τέλος, όμως τελικά ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και νίκησαν με 130-125.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν το παιχνίδι για 45 λεπτά και θα μπορούσαν να πάρουν μια σπουδαία νίκη, αλλά μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή. Οι πολεμιστές στα τελευταία λεπτά πέτυχαν 17 πόντους έναντι μόλις 2 των Κινγκς με αποτέλεσμα να πάρουν ένα μεγάλο διπλό. Στο τελευταίο λεπτό ήταν μπροστά οι Κινγκς με 125-123 αλλά ο Τόμπσον πέτυχε τρίποντο οι Κινγκς αστόχησαν και ο Κάρι με ελεύθερες βολές διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Γουόριορς είχαν σε μεγάλο βράδυ  τόσο τον Κάρι, που σημείωσε 35 πόντους, όσο και τον Ντουράντ που τελείωσε το παιχνίδι με 33 πόντους 8 ασίστ και 8 ριμπάουντ, αλλά και τον Τόμπσον που πέτυχε 27 πόντους.

Για τους Κινγκς, ο Χιλντ είχε 27 πόντους, με τον Φοξ να προσθέτει 25 πόντους και 9 ασίστ και τον Γουίλι Κόλει-Στάιν 22 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Κώστας Κουφός  αγωνίστηκε 15 λεπτά, χωρίς να σημειώσει κάποιον πόντο, ενώ πήρε 6 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ κι έκανε 1 κλέψιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ