Λύγισαν τους Ράπτορς οι Μπλέιζερς, νίκη και για τους Νάγκετς

Λύγισαν τους Ράπτορς οι Μπλέιζερς, νίκη και για τους Νάγκετς

Οι Μπλέιζερς νίκησαν δύσκολα τους Ράπτορς με 128-122 σε ένα μεγάλο παιχνίδι, ενώ με νίκη συνέχισαν και οι πρωτοπόροι της Δύσης Νάγκετς κόντρα στους Θάντερ.

Εξαιρετικοί οι Μπλέιζερς, κατέβαλλαν με 128-122 την αντίσταση των Ράπτορς, βάζοντας στοπ στο νικηφόρο σερί των Καναδών στην επιστροφή του Καουάι Λέοναρντ. Ο Ντάμιαν Λίλαρντ και η παρέα του έπαιξαν όμορφο και ομαδικό μπάσκετ και έχοντας 8 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και καθάρισαν τους Καναδούς σε ένα παιχνίδι με φρενήρη ρυθμό.

Ο Λίλαρντ με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ζακ Κόλινς να προσθέτει 16 πόντους και τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 14 πόντους. Για τους Ράπτορς, ο Καγουάι Λέοναρντ είχε 28 πόντους, ο Φρεντ ΒανΒλίτ 21 πόντους και 8 ασίστ και ο Ντάνι Γκριν 19 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Στο Ντένβερ οι αποδεκατισμένοι Νάγκετς κατάφεραν να επικρατήσουν και τον Θάντερ με 109-98 και να παραμείνουν στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας. Το παιχνίδι είχε αρκετά νεύρα και ένταση αλλά και καλό ρυθμό, θυμίζοντας έντονα παιχνίδι playoff. Τελικά οι χωρίς τους τραυματίες Γκάρι Χάρις, Πολ Μίλσαπ και Γουίλ Μπάρτον Νάγκετς πέτυχαν σπουδαία νίκη και συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία.

Ο Νίκολα Γιόκιτς με 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μάρεϊ να έχει 19 πόντους και 9 ριμπάουντ και τον Χουάντσο Ερνάνγκομεζ να προσθέτει 16 πόντους. Για τους Θάντερ, ο Πολ Τζορτζ είχε 32 πόντους και ο Στίβεν Άνταμς 26 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Γουέτμπρουκ έμεινε στους 13 πόντους με 5/15 σουτ, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ