Αντετοκούνμπο: «Θέλει να είμαι επιθετικός ο Μπουντενχόλζερ»

Αντετοκούνμπο: «Θέλει να είμαι επιθετικός ο Μπουντενχόλζερ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την κορυφαία εμφάνιση του για φέτος στη νίκη των Μπακς επί των Καβαλίερς σταματώντας στους 44 πόντους και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον προπονητή του και στον τρόπο που θέλει να τον αξιοποιεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και πιθανότατα μια από τις κορυφαίες στην καριέρα του. Ο Greek Freak ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη των Μπακς σταματώντας στους 44 πόντους σε μια διαστημική βραδιά.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε μετά το παιχνίδι κι αναφέρθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκε τονίζοντας πως ο προπονητής του, Μάικ Μπουντενχόλζερ του ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάτσαμε μαζί και είδαμε για αρκετή ώρα βίντεο. Μου είπε τι θέλει από μένα και από πού πρέπει να παίρνω τις προσπάθειές μου.

Θέλει να είμαι πάντα επιθετικός και να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου. Μικρός δεν ήμουν καλός σκόρερ ή χειριστής της μπάλας, αλλά αυτό που πάντα μπορούσα να κάνω καλά ήταν να βρίσκω τους συμπαίκτες μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ