«Ταύροι» οι Μπουλς στο Σαν Αντόνιο, σόκαραν τους Σπερς! (vid)

«Ταύροι» οι Μπουλς στο Σαν Αντόνιο, σόκαραν τους Σπερς! (vid)

Το Σικάγο δέχθηκε 62 ολόκληρους πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο περιόρισε το Σαν Αντόνιο στους μόλις 31, παίζοντας εξαιρετική άμυνα.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 21 πόντους διαφορά (64-43 στο 26’) οι Μπουλς πέτυχαν επική επιστροφή μέσα στο Σαν Αντόνιο, επικρατώντας των Σπερς με 98-93! Μεγάλος πρωταγωνιστής των Ταύρων ο Κρις Νταν (24 πόντοι, 11/19 σουτ, 7 ριμπάουντ), ενώ σπουδαία συμβολή είχε και ο Λάουρι Μάρκανεν (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Η αντίδραση της ομάδας του Σικάγο ήταν εντυπωσιακή, καθώς παρότι «έφαγαν» 62 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, επέτρεψαν στους Σπερς να πετύχουν μόλις 31 στο δεύτερο. Ετσι ροκανίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς στο τρίτο δωδεκάλεπτο, κατάφεραν στο τέλος να «κλέψουν» ένα ματς που φαινόταν χαμένο.

Κι αυτό παρότι στην τέταρτη περίοδο τα «σπιρούνια» ξέφυγαν εκ νέου με 85-74 στο 39′. Από τους ηττημένους, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ (29 πόντοι, 10/16 δίποντα, 12 ριμπάουντ), ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (21 πόντοι) και ο Μάρκο Μπελινέλι (17 πόντοι, 5/7 τρίποντα) ήταν οι πρώτοι σκόρερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ