Τζορτζ και Γουέστμπρουκ «χόρεψαν» τους Κλίπερς (vid)

Τζορτζ και Γουέστμπρουκ «χόρεψαν» τους Κλίπερς (vid)

Ο Πολ Τζορτζ και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ηγήθηκαν μιας ακόμη νίκης για την Οκλαχόμα Σίτι, που νίκησε τους Κλίπερς εντός έδρας με 110-104.

Οσο περνάει ο καιρός Πολ Τζορτζ και Ράσελ Γουέστμπρουκ δείχνουν να εξελίσσονται σε ένα ολοένα και καλύτερο δίδυμο. Κάτι το οποίο φάνηκε και στο δύσκολο παιχνίδι με τους Κλίπερς, στο οποίοι η Οκλαχόμα επικράτησε με σκορ 110-104.

Ο Τζορτζ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 33 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε και ο Γουέστμπρουκ ο οποίος έχασε το triple-double  για ένα ριμπάουντ (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 12 ασίστ).

Οσον αφορά την εξέλιξη του ματς, Η Θάντερ έκλεισε το ημίχρονο με διαφορά 11 πόντων (61-50), την οποία και διεύρυνε περισσότερο στο φινάλε του τρίτου δωδεκάλεπτου (86-69). Μάλιστα άντεξε όταν στο τέταρτο οι γηπεδούχοι έτρεξαν επιμέρους σκορ 35-24, κερδίζοντας το ματς με 6π.

Από τους Κλίπερς κορυφαίος ήταν ο Ντανίλο Γκαλινάρι (28 πόντοι, 10/16 σουτ) των Κλίπερς, οι οποίοι σούταραν με εξαιρετικό ποσοστό 50,7% στα τρίποντα (13/25), ωστόσο πλήρωσαν τα 26 τους λάθη. Συγκεκριμένα απέφεραν 22 πόντους στους αντιπάλους τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ