Ξύλο στο Θάντερ – Μπουλς και «25άρα» για την Οκλαχόμα

Ξύλο στο Θάντερ – Μπουλς και «25άρα» για την Οκλαχόμα

Ο Ράσελ Γουέστμπρουλ και ο Κρις Νταν λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, στο Θάντερ - Μπουλς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη!

Παραλίγο να έχουμε… χοντρό ξύλο στην Οκλαχόμα στο ματς της Θάντερ με τους Μπουλς, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με το επιβλητικό 121-96.

Με 4:27 λεπτά να απομένουν για τη λήξη της 3ης περιόδου η κατάσταση ξέφυγε! Ο Νταν έσπρωξε τον Ουέστμπρουκ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός. Κι ενώ κανείς θα περίμενε οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους να αναλάβουν «πυροσβεστικό» ρόλο, κάποι εξ αυτών χώθηκαν στον καυγά! Ο Λόπεζ σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε τον Γκραντ, ο οποίο έριξε κάτω τον σέντερ των Μπουλς και να σημειώνεται γενική σύρραξη.

Για μερικά δευτερόλεπτα επικράτησε πανδαιμόνιο, με τα… γαλλικά να δίνουν και να παίρνουν, ωστόσο προτού η κατάσταση ξεφύγει περισσότερο τα πνεύματα ηρέμησαν. Να αναφέρουμε πως οι διαιτητές τιμώρησαν με ία τεχνική ποινή τους τέσσερις παίκτες των δύο ομάδων, ενώ λίγο αργότερα ο Λόπεζ δέχθηκε και δεύτερη τεχνική ποινή και αποβλήθηκε.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε την εύκολη επικράτηση της Οκλαχόμα. Ο Πολ Τζορτζ με 24 πόντους (οι 23 στο πρώτο ημίχρονο) ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, συνεχίζοντας τις ηγετικές εμφανίσεις. Από εκεί και πέρα, ο Στίβεν Άνταμς πρόσθεσε 19 πόντους και τον Ντένις Σρόντερ 18 πόντους.

Σπουδαίος και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με ένα ακόμη triple double καθώς είχε 13 πόντους, 16 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Από πλευράς Μπουλς, ο Λάουρι Μάρκανεν είχε 16 πόντους και 15 ριμπάουντ (με μόλις 6/17 σουτ), ενώ Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 16 πόντους και ο Νταν 12 πόντους και 7 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ