Τζαζ – Γουόριορς 108-103

Τζαζ – Γουόριορς 108-103

Οι Γουόριορς ηττήθηκαν στη Γιούτα από τους Τζαζ με 108-103 αποδεικνύοντας πως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Οι Τζαζ υποδέχτηκαν στη Γιούτα τους Γουόριορς και τους έδειξαν πως μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα στην καλή τους μέρα επικρατώντας με 108-103. Οι πρωταθλητές δεν διανύουν και την καλύτερη τους περίοδο με συνεχή σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι τους και γενικότερα με αρκετά εσωτερικά προβλήματα να διαχειριστούν.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη έψαχναν μια μεγάλη νίκη διότι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν και τη βρήκαν παίζοντας το μπάσκετ που ξέρουν, με χαμηλό ρυθμό, συγκεντρωμένοι και κυρίως με άμυνα που μασάει σίδερα. Οι Γουόριορς στο τέλος του ματς είχαν την ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, αλλά το τρίποντο του Αντρέ Ιγκουοντάλα με το σκορ στο 106-103 ήταν άστοχο.

Πρώτος σκόρερ για τους Τζαζ ήταν ο Ινγκλς με 20 πόντους, με τον Γκόμπερτ να ακολουθεί έχοντας 17 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ 17 πόντους είχε και ο Μίτσελ. Από την άλλη, για τους Γουόριορς, ο Στέφεν Κάρι είχε 32 πόντους και ο Κέβιν Ντουράντ 30 πόντους, με τον Κλέι Τόμπσον ωστόσο να μένει στους 12 πόντους με 3/12 σουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ