Προσκάλεσε τον Άντονι Ντέιβις στους Μπακς ο Αντετοκούνμπο!

Προσκάλεσε τον Άντονι Ντέιβις στους Μπακς ο Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάλεσε τον σούπερ σταρ των Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις να συνεχίσει στους Μπακς.

Οι Μπακς νίκησαν τους Πέλικανς με 123-115, σημείωσαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και βελτίωσαν το ρεκόρ, όμως αυτό που έχει σημασία είναι Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απηύθυνε μεταξύ σοβαρού και αστείου ανοιχτή πρόσκληση στον Άντονι Ντέιβις, ζητώντας του να αφήσει τους Πέλικανς για χάρη των Μπακς!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αμερική οι δύο σουπερ σταρ συναντήθηκαν στα αποδυτήρια του Fiserv Forum των Μπακς, με τον Γιάννη να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη. «Ελα στους Μπακς, φίλε. Ελα στους Μπακς», του είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Φυσικά ο Greek Freak έκανε πλάκα στον Ντέιβις επειδή βρισκόταν αρκετός κόσμος μπροστά. Καμία φορά βέβαια στην πλάκα λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα. Πάντως, ο Ντέιβις έχει συμβόλαιο με τους Πέλικανς μέχρι το 2021, ωστόσο πρακτικά το συμβόλαιό του λήγει το 2020 και έχει Player option στο συμβόλαιο του.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του έχει εμπλακεί με τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και τους Σέλτικς οπότε φαντάζει δύσκολο το σενάριο αν και ο Γιάννης έβαλε τα ελάφια στο κόλπο με αυτή την κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ