Λέικερς – Πέλικανς 112-104

Λέικερς – Πέλικανς 112-104

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε triple double και οι Λέικερς νίκησαν με 112-104 τους Πέλικανς, οι οποίοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Άντονι Ντέιβις.

Οι Λέικερς πέτυχαν σπουδαία νίκη στο Λος Άντζελες κόντρα στους Πέλικανς με 112-104, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με triple-double. Ο Βασιλιάς ήταν εξαιρετικός κόντρα στην ομάδα του Άντονι Ντέιβις και ήταν αυτός που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση.

Ο φρύδιας από την άλλη πραγματοποίησε επίσης μεγάλη εμφάνιση όμως πήγε στράφι, καθώς η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Λίγες μέρες μετά το κάλεσμα του Βασιλιά στον Ντέιβις, οι Λέικερς πήραν τη νίκη κόντρα στους Πέλικανς.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζέιμς που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 14 ασίστ, στο 3ο φετινό του triple-double. Πολύ καλοί επίσης ήταν ο Κούζμα με 23 πόντους και ο Ίνγκραμ με 18 πόντους, ενώ ο Ζούμπατς πέτυχε 16 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.

Για τους Πέλικανς, ο Ντέβις ήταν μαγικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 30 πόντους, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ έπαιζε και με γρίπη (όπως και ο ΛεΜπρόν), με τον Τζούλιους Ραντλ να προσθέτει 21 πόντους και ο Τζρου Χόλιντεϊ 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=P7ktdXLwoEU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ