Έτσι θα αναδείξουμε τον Γιάννη αρχηγό στο All Star Game!

Έτσι θα αναδείξουμε τον Γιάννη αρχηγό στο All Star Game!

Η ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ ξεκίνησε και to10.gr σας δείχνει το δρόμο προκειμένου να βοηθήσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνει «captain» στο μεγάλο ραντεβού της λίγκας.

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ανήμερα των Χριστουγέννων ότι ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους παίκτες που θέλει να δει ο κόσμος στο φετινό All Star Game. Εδώ και περίπου δύο μέρες οι απανταχού φίλοι του αθλήματος έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τους αγαπημένους τους παίκτες και να τους στείλουν στο μεγάλο event που θα γίνει στη Σάρλοτ στις 17 Φλεβάρη του 2019.

Ανάμεσα στα φαβορί για να βρεθούν στο All Star Game φυσικά βρίσκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Βασικά για να είμαστε ειλικρινείς η παρουσία του Greek Freak φαντάζει δεδομένη, ενώ είναι και μεταξύ των επικρατέστερων να γίνει αρχηγός και να επιλέξει ο ίδιος την ομάδα του. Ένας παίκτης με τους αριθμούς του Έλληνα φόργουορντ (26,4 πόντοι, 12,8 ριμπάουντ, 5,9 ασίστ, 1,4 τάπες, 1,3 κλεψίματα ανά παιχνίδι) δεν γίνεται να απουσιάζει από αυτή τη γιορτή. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως μετά από δύο σερί παρουσίες στο μεγαλύτερο event του ΝΒΑ, ο Αντετοκούνμπο θα διεκδικήσει φέτος στα ίσια τον ρόλο του αρχηγού που θα προκύψει από την πλευρά της Ανατολής.

Ο ανταγωνισμός στην Ανατολική Περιφέρεια έχει πέσει με τη μετακόμιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς και ο σούπερ σταρ των Μπακς φαντάζει ακλόνητο φαβορί για τη θέση του «captain». Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι παρόμοια με πέρσι και to10.gr θα σας δείξει τον δρόμο προκειμένου ο Γιάννης να καταφέρει να είναι ο αρχηγός από την Ανατολική Περιφέρεια και ταυτόχρονα να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής του All Star Game. Για να γίνει captain ο Greek Freak υπάρχουν τρεις πιθανοί τρόποι να ψηφιστεί.

  1. Από  NBA.COM/VOTE και τη συμπλήρωση της σχετικής λίστας.
  2. Από το NBA app (εφαρμογή).
  3. Από την Google αρκεί να βάλει κάποιος στην αναζήτηση «NBA VOTE» ή «NBA ALL STAR VOTE» ή απλά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όπως είναι λογικό, οι Μπακς προσπαθούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια να γίνει αρχηγός ο Γιάννης και για αυτό το λόγο δημοσιεύουν μηνύματα στα ελληνικά όπως «Ας κάνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον πρώτο Έλληνα captain All-Star ομάδας». Η απήχηση που έχει ο Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα είναι τέτοια που αυτόματα θα του δώσει χιλιάδες ψήφους αν όχι εκατομμύρια. Η διαδικασία θα είναι στα περσινά πλαίσια και ο παίκτης με τους περισσότερους ψήφους από κάθε Περιφέρεια θα είναι ο αρχηγός.

Στη συνέχιση της διαδικασίας οι δύο αρχηγοί που θα επιλεχθούν, θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους όπως έγινε και την περσινή σεζόν. Αυτό το draft που θα γίνει ανάμεσα στους δύο θα είναι διαφορετικό από ότι πέρσι, καθώς θα είναι δημόσιο. Ένα χρόνο πριν οι τότε αρχηγοί, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι είχαν κάνει μυστική ψηφοφορία και απλά προετοίμασαν το έδαφος με δηλώσεις. Ελπίζουμε λοιπόν, ο Γιάννης να ψηφιστεί ως αρχηγός από την Ανατολή να επιλέξει συμπαίκτες και να γράψει για ακόμα μια φορά ιστορία, σηκώνοντας ψηλά και πάλι την ελληνική σημαία.

Οι παίκτες που θα ξεκινήσουν στην αρχική πεντάδα αλλά και οι αρχηγοί θα ανακοινωθούν στις 24 Ιανουαρίου, ενώ οι αναπληρωματικοί στις 31 του ίδιου μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ