Κινγκς – Λέικερς 117-116

Κινγκς – Λέικερς 117-116

Οι Λέικερς αγωνίστηκαν χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς κόντρα στους Κινγκς και παραλίγο να φύγουν με νίκη από το Σακραμέντο, όμως ο Μπογκντάνοβιτς είχε διαφορετική άποψη και με buzzer beater έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 117-116.

Οι Κινγκς πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη απέναντι στους – χωρίς ΛεΜπρόν Τζέιμς – Λέικερς με 117-116 χάρη σε ένα μεγάλο buzzer beater τρίποντο του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο Σέρβος σταρ των βασιλιάδων έδωσε το ιδανικό φινάλε σε ένα παιχνίδι με άρωμα playoff και τρομερή ένταση, όπου μάλιστα σκόραρε με τη λήξη του ματς κι έκλεψε ουσιαστικά μια πολύτιμη νίκη για τους Λιμνάνθρωπους που μάλλον θα στερηθούν για κάποια ακόμα παιχνίδια τον ΛεΜπρόν.

Το πλέον αξιοσημείωτο για την ομάδα του Σακραμέντο ήταν ότι έχανε για 15 πόντους 7 λεπτά πριν το τέλος και πιο συγκεκριμένα με 104-89. Όμως ο Μπογκντάνοβιτς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, ευστοχώντας στο τρίποντο και γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ο Σέρβος ήταν ο κορυφαίος του Σακραμέντο με 23 πόντους, με τον Γουίλι Κόλει-Στάιν να προσθέτει 19 πόντους, τους Νεμάνια Μπιέλίτσα και Ιμάν Σάμπερτ από 18 πόντους και τον ΝτιΆρον Φοξ 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Από την αλλη οι Λέικερς είδαν τον Κούζμα να έχει 34 πόντους και ριμπάουντ, τον Ίνγκραμ 21 και τον Μπολ 20.

https://www.youtube.com/watch?v=pSSQkfkKbzg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ