Γουόριορς – Μπλέιζερς 109-110

Γουόριορς – Μπλέιζερς 109-110

Οι Μπλέιζερς πέτυχαν σπουδαία νίκη στο Γκόλντεν Στέιτ επί των Γουόριορς, επικρατώντας με 110-109 στην παράταση. Ήρωας ο Λίλαρντ για τους μεν, μοιραίοι Κάρι και Ντουράντ για τους πολεμιστές.

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς στο ΝΒΑ, οι Γουόριορς γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τους Μπλέιζερς στην παράταση με 110-109, χάρη σε τρίποντο του Ντάμιαν Λίλαρντ λίγο πριν το τέλος. Το Πόρτλαντ πέτυχε τεράστια νίκη κι έστειλε μήνυμα στους πρωταθλητές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πιθανότατα θα έπρεπε να είχαν καθαρίσει πιο νωρίς το ματς οι παίκτες του Τέρι Στοτς.

Συγκεκριμένα, οι Μπλέιζερς για τέσσερις σχεδόν περιόδους ήταν εξαιρετικοί κι έφτασαν να προηγούνται ακόμα και 96-86 τρία λεπτά πριν το τέλος, όμως οι πολεμιστές ξύπνησαν και επέστρεψαν στο ματς στέλνοντας το στο έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί οι Μπλέιζερς ήταν πιο ψύχραιμοι, ενώ ένα λάθος του Κάρι με το σκορ 109-107 υπέρ της ομάδας του είναι αυτό που εντέλει έκρινε το παιχνίδι, καθώς έφερε το τρίποντο του Λίλαρντ.

Ο Λίλαρντ είχε 21 πόντους και το καλάθι του ματς, ενώ ο Γιουσούφ Νούρκιτς με 27 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ να προσθέτει 24 πόντους. Για τους γηπεδούχους ο Στεφ Κάρι είχε 29 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ (και το καλάθι που έστειλε το ματς στην παράταση) και ο Ντρέιμοντ Γκριν 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=8nOt96YOzbA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ