Αντετοκούνμπο: «Το γεγονός ότι αποβλήθηκε ο Καντέρ τα λέει όλα» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Το γεγονός ότι αποβλήθηκε ο Καντέρ τα λέει όλα» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον διαπληκτισμό που είχε με τον Ενές Καντέρ στη νίκη των Μπακς κόντρα στους Νικς και τόνισε πως η απόφαση των διαιτητών τα λέει όλα.

Στο παιχνίδι των Μπακς με τους Νικς υπήρξε ένταση στην τέταρτη περίοδο ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ενές Καντέρ με αποτέλεσμα ο Τούρκος σέντερ να αποβληθεί από τους διαιτητές. Ο Greek Freak κλήθηκε μετά το παιχνίδι να σχολιάσει τον τσακωμό του με τον Καντέρ, δηλώνοντας πως θεωρεί ότι η απόφαση των διαιτητών να αποβάλουν τον παίκτη της Νέας Υόρκης τα λέει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη:

«Ο Καντέρ θέλει να μιλήσω για αυτό, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω. Μπορείτε να δείτε την φάση. Νομίζω ότι οι διαιτητές έκαναν καλή δουλειά που είδαν το replay και προσπάθησαν να προστατέψουν τους παίκτες. Αποβλήθηκε και αυτό τα λέει όλα.

Εγώ όφειλα να βοηθήσω την ομάδα μου. Είχαμε 8-9 λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να κερδίσουμε. Απλώς δε μου αρέσει όταν συμβαίνουν βρώμικες φάσεις που μπορεί να ρισκάρουν την δική μου σωματική ακεραιότητα ή των συμπαικτών μου. Σκεφτόμουν απλώς να μείνω στο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Ήξερα ότι αν αποβαλλόμουν η δεχόμουν τεχνική ποινή θα έβαζα σε κίνδυνο την ομάδα μου. Έχω ωριμάσει ως παίκτης και άνθρωπος και έχω αποκτήσει υπομονή. Κάθε φορά που πηγαίνω προς το καλάθι με χτυπάνε οι αντίπαλοι, οπότε οφείλω απλώς να μένω ψύχραιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ