ΛεΜπρόν: «Ίσως και να είμαι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

ΛεΜπρόν: «Ίσως και να είμαι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε στο νέο επεισόδιο της σειράς More Than An Athlete και τόνισε πως μετά τον τίτλο του 2016 αισθάνθηκε ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκλεισε χθες τα 34 χρόνια του και είπε στο νέο επεισόδιο της σειράς More Than An Athlete ότι μετά τον τίτλο του 2016 αισθάνθηκε ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς περιγράφει τα συναισθήματα που ένιωσε εκείνες τις ημέρες, όταν οι Καβαλίερς ανέτρεψαν το 1-3 στους Τελικούς κόντρα στους Γουόριορς και κατέκτησαν το πρωτάθλημα με 4-3 νίκες, απέναντι σε μία ομάδα που είχε κάνει 73 νίκες στην κανονική περίοδο. Όπως τόνισε ήταν μια από τις ελάχιστες στιγμές που σκέφτηκε ότι πέτυχε κάτι ξεχωριστό.

«Ήμουν εκστασιασμένος λόγω των 52 ετών που είχε να δει τίτλο το Κλίβελαντ. Και τότε σκέφτηκα ότι ίσως και να είμαι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Ο τρόπος που κάναμε την ανατροπή, κόντρα στην σπουδαιότερη ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ, ήταν μία από τις ελάχιστες στιγμές στην καριέρα μου που με έκανε να σκεφτώ ότι έκανα κάτι το ξεχωριστό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς.

https://www.youtube.com/watch?v=87AIZBYuIXY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ