Σέτικς – Τίμπεργουλβς 115-102

Σέτικς – Τίμπεργουλβς 115-102

Με τον Γκόρντον Χέιγουορντ να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, η Βοστόνη επικράτησε της Μινεσότα με 115-102.

Οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 115-102 έχοντας ως κορυφαίο τον Γκόρντον Χέιγουορντ. Ο 28χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε με διαφορά την καλύτερή του εμφάνιση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, πετυχαίνοντας 35 πόντους.

Ο πρώην άσος της Γιούτα δεν ήταν ο εαυτός του στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν του ΝΒΑ, φανερώνοντας πόσο πολύ τον επηρέασε ο τραυματισμός που του στέρησε ολόκληρη την περσινή χρονιά. Ο Χέιγουορντ με 14/18 προσπάθειες εντός παιδιάς πήρε από το χέρι τους συμπαίκτες του και τους οδήγησε στην 22η νίκη σε 37 αγώνες. Πολύ καλός για τους «Κέλτες» ήταν και ο Τέρι Ροζίερ ο οποίες τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Από τους φιλοξενούμενους, οι Καρλ Άντονι-Τάουνς και Άντριου Γουίγκινς έμοιαζαν απελπιστικά μόνοι. Οι δυο τους σημείωσαν περισσότερους από τους μισούς πόντους της ομάδας. Ο 23χρονος σέντερ αγωνίστηκε στα γνωστά πολύ υψηλά του στάνταρ και τελείωσε το ματς με 28 πόντους και 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ. Ο Γουίγκινς επίσης, προσέφερε στους «λύκους» 31 πόντους αλλά η ήττα τελικά δεν αποφεύχθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ