Νο2 σε ψήφους για το All Star Game ο Αντετοκούνμπο σε ολόκληρο το NBA! (pics)

Νο2 σε ψήφους για το All Star Game ο Αντετοκούνμπο σε ολόκληρο το NBA! (pics)

Στη δεύτερη θέση με τις περισσότερες ψήφους από όλους τους ΝΒΑερς, πίσω μόνο από τον Βασιλιά ΛεΜπρον Τζέιμς!

Ούτε Κέβιν Ντουράντ, ούτε Στεφ Κάρι, ούτε Ράσελ Γουέστμπρουκ και Τζέιμς Χάρντεν. Ο Γιάννης Αντεκούνμπο βρίσκεται πίσω μόνο από τον απόλυτο σταρ της Λίγκας, ΛεΜπρον Τζέιμς, στην ψηφοφορία που διεξάγεται παγκοσμίως για το ερχόμενο All Star Game, που θα γίνει στην Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας και στο Spectum Center, έδρα των Χόρνετς, στις 17/2.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει βάλει πλώρη μάλιστα για Αρχηγός της Ανατολής μιας και προηγείται των αντιπάλων τους με σημαντική διαφορά. Ο Greak Freak έχει έως σήμερα 991.651 ψήφους, με τους Ίρβινγκ (910.329), Λέοναρντ (774.172) και Εμπίντ (648.002) να έπονται στη μάχη της Ανατολικής Περιφέρειας.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1080907292441104384

Το impact του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν σταματάει εκεί. Φαίνεται πως ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς δεν έχει αντίπαλο σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Η για να το θέσουμε πιο σωστά, είναι δεύτερος πίσω μόνο από τον ένα και μοναδικό ΛεΜπρον Τζέιμς, με τον Βασιλιά του Λος Άντζελες και του ΝΒΑ ολόκληρου να έχει ως ώρας 1.083.363 ψήφους. Άξια αναφοράς είναι και τα εξαιρετικά πλασαρίσματα δύο ακόμα παικτών. Του θαυματουργού rookie των Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς (679.839 ψήφοι) που είναι 4ος σε ολόκληρη την Δυτική περιφέρεια, πίσω από την ευχάριστη έκπληξη του Ντέρικ Ρόουζ που έκανε ολικό come back στην καριέρα του μετά από χρόνια ταλαιπωρίας από τραυματισμούς και το κοινό φαίνεται να τον ανταμείβει για το σθένος, τη δύναμη και την προσπάθεια που έχει καταβάλει δίνοντάς του την 3η θέση στη Δύση με 698.086 ψήφους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ