Γουόριορς – Ρόκετς 134 – 135

Γουόριορς – Ρόκετς 134 – 135

Με έναν Χάρντεν από άλλο πλανήτη οι Ρόκετς έφυγαν με σπουδαίο διπλό από την έδρα των Γουόριορς, στην παράταση (135-134) με τον «Μούσια» να πετυχαίνει 44 πόντους με triple-double και να πετυχαίνει το τρίποντο της νίκης στην λήξη.

Ένα από τα ματς της χρονιάς έγινε σήμερα στο Γκόλντεν Στέιτς και οι Ρόκετς του μαγικού Τζέιμς Χάρνετ πήραν τη νίκη στην παράταση (135-134) απέναντι στους πρωταθλητές δείχνοντας ότι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα φέτος.

Οι Ρόκετς γύρισαν από το -20 και το ματς πήγε στην παράταση χάρη σε τρίποντο του Χάρντεν. Εκεί ο ηγέτης των Ρόκετς έδωσε την… χαριστική βολή στους Γουόριορς, αφού εκτέλεσε για τρεις κι ευστόχησε, υπό την πίεση των Γκριν – Τόμπσον.

Βέβαια, οι διαιτητές έκαναν απίστευτο λάθος στην προτελευταία φάση, όπου ο Ντουράντ πάτησε τρεις φορές έξω από την τελική γραμμή, πριν δώσει την τελική πάσα για το 134-132 του Στεφ Κάρι. Επειδή δεν σταμάτησε η φάση, οι διαιτητές δεν μπορούσαν να εξετάσουν το video replay, για να ακυρώσουν το καλάθι των Γουόριορς.

Ο Χαρντεν ολοκλήρωσε το ματς με 44 πόντους, 15 ασίστ και 10 ριμπάουντ. Ο Καπέλα ακολούθησε με 29 πόντους και 21 ριμπάουντ.

Για τους πρωταθλητές ο Κάρι είχε 35 πόντους και οι Ντουράντ – Τόμπσον από 26 έκαστος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ