Καντέρ: «Δεν θα πάω στο Λονδίνο εξαιτίας του τρελού Ερντογάν» (vid)

Καντέρ: «Δεν θα πάω στο Λονδίνο εξαιτίας του τρελού Ερντογάν» (vid)

Ο Ενές Καντέρ τόνισε πως δεν θα ταξιδέψει μαζί με τους Νικς στο Λονδίνο για το παιχνίδι με τους Γουόριορς, διότι φοβάται ότι ο Ερντογάν μπορεί να τον σκοτώσει.

Οι Νικς θα αντιμετωπίσουν τους Γουόριορς στο Λονδίνο στις 17 Ιανουαρίου στο πλαίσιο των Global Games του ΝΒΑ, όμως ο Ενές Καντέρ δεν  πρόκειται να δώσει το παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του, φοβάται να ταξιδέψει στο Λονδίνο με την ομάδα του γιατί μπορεί να τον σκοτώσει ο Τούρκο πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Καντέρ θεωρείται από το καθεστώς Ερντογάν ως εχθρός του τουρκικού κράτους λόγω της πίστης του στον αντίπαλο του Τούρκου προέδρου, Φετουλάχ Γκιουλέν και δεν μπορεί να πάει στη χώρα του. Για αυτό τον λόγο δεν θέλει να ταξιδέψει και στην Ευρώπη, καθώς πιστεύει πως ο Ερντογάν θα τον σκοτώσει  αν του δοθεί η ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καντερ:

«Είπα στην ομάδα ότι δεν θα πάω στο Λονδίνο, εξαιτίας του τρελού τρελού Τούρκου προέδρου. Υπάρχει πιθανότητα να σκοτωθώ εκεί έξω. Δεν θα πάω, θα μείνω εδώ, θα προπονηθώ εδώ. Είναι στενάχωρο, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα του να κερδίσει, αλλά δεν μπορώ εξαιτίας ενός τρελού, μανιακού δικτάτορα. Είναι λυπηρό. Μπορώ να σκοτωθώ εύκολα στο Λονδίνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ