«Πέταξε» και πάλι ο Οκάρο Γουάιτ, συνεχίζει στη G-League

«Πέταξε» και πάλι ο Οκάρο Γουάιτ, συνεχίζει στη G-League

Παρά τις φήμες που ακούγονται κάθε φορά για τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όταν μένει ελεύθερος, ο ο πρώην άσος του Άρη υπέγραψε συμβόλαιο με τους Long Island Nets, ομάδα της θυγατρικής λίγκας του ΝΒΑ.

Στους Long Island Nets και το πρωτάθλημα της G-League θα συνεχίσει την καριέρα του ο Οκάρο Γουάιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ που είχε… βγάλει μάτια στο πέρασμά του από τον Αρη τη σεζόν 2015-16, εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Θυμίζουμε ότι μετά το πέρασμά του από τον Αυτοκράτορα ο 26χρονος πλέον Γουάιτ αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ομάδων της Ευρώπης, ειδικότερα δε του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα αρκετές φορές οι δύο «αιώνιοι» έχουν προσπαθήσει να τον εντάξουν στο δυναμικό τους όποτε αναζητούν ενίσχυση στις θέσεις των φόργουορντ, ωστόσο ο Αμερικανός επιμένει στο όνειρο του ΝΒΑ.

Βεβαίως μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει καθώς στο ΝΒΑ έχει «γράψει» μόλις 44 ματς με τους Μαϊάμι Χιτ και τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς. Ετσι τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει αναλωθεί στη θυγατρική λίγκα έχοντας παίξει σε Sioux Falls Skyforce και Capital City Go-Go, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην ιταλική Βίρτους Μπολόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ