Το ΝΒΑ στα… πόδια του Ενές Καντέρ

Το ΝΒΑ στα… πόδια του Ενές Καντέρ

Ο Τούρκος σέντερ των Νικς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φαντάζει ιδανική προσθήκη στο ρόστερ πολλών από τις ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Ενές Καντέρ πριν καν κλείσει τα 27 του θεωρείται υπολογίσιμο μέγεθος στο ΝΒΑ. Μετράει ήδη 8 χρόνια καριέρας στη Λίγκα έχοντας περάσει από Γιούτα Τζαζ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Νιου Γιορκ Νικς. Στους τελευταίους μάλιστα αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν και τα νούμερά του είναι τα καλύτερα στην έως τώρα καριέρα του.

Στη Νέα Υόρκη έχει αγωνιστεί σε 110 παιχνίδια συνολικά, μένοντας στο παρκέ για 26’ και προσφέροντας 14.2 πόντους (57.3%) και 10.9 ριμπάουντ, αλλά και αρκετή τρέλα και σκληράδα ενίοτε η οποία χαρακτηρίζει το παιχνίδι του. Μπορεί να μην συγκαταλέγεται στους ψηλούς πρώτης γραμμής, αλλά σίγουρα θεωρείται από πολλές ομάδες ως ιδανικό… συστατικό για μια πλήρη frontline.

Το καλοκαίρι του 2019 λοιπόν είναι κομβικό για τον Καντέρ, αφού θα είναι σε θέση ως free agent να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του. Σύμφωνα μάλιστα με τον Μάικ Βορκούνοφ και την ιστοσελίδα The Athletic, πολλοί GM έχουν ήδη αποταθεί στον ομόλογό τους στη Νέα Υόρκη προκειμένου να διαπιστώσουν την διαθεσιμότητά του, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ