Κλίπερς – Χόρνετς 128-109

Κλίπερς – Χόρνετς 128-109

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν εύκολα των Σάρλοτ Χόρνετς με 128-109. Κορυφαίος ο Λου Γουίλιαμς με 27 πόντους, προερχόμενος από τον πάγκο.

Με νίκη συνέχισαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, επικρατώντας με 128-109 των Σάρλοτ Χόρνετς. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα και σιγά σιγά έχτιζαν διαφορά ασφαλείας, την οποία και διατηρούσαν άνετα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Λου Γουίλιαμς ο οποίος σκόραρε 27 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ. Όλα αυτά προερχόμενος από τον πάγκο, στο ρόλο του έκτου παίκτη που του ταιριάζει «γάντι». Εξαιρετικός ήταν και ο Μοντρέλ Χάρελ που τελείωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από τους φιλοξενούμενους ο Μαλίκ Μονκ με 24 πόντους. Σε ρηχά νερά έμεινε ο ηγέτης των Χόρνετς, Κέμπα Γουόκερ, σταματώντας στους 13 πόντους και τις 5 ασίστ. Με τη νίκη τους αυτή οι Κλίπερς διατηρήθηκαν στην τέταρτη θέση της δύσης με ρεκόρ 24-16, με το Χιούστον να βρίσκεται μία θέση πίσω με 23 νίκες και 16 ήττες. Το Σάρλοτ έφτασε το 19-21 και παρέμεινε στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας.

https://www.youtube.com/watch?v=5lZBP_QI9xE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ